Shopping

omogućava Ulla Popken

Poslovna plus size moda: komadi koje ćete obožavati ove jeseni

Iako je danas poslovni dress code puno fleksibilniji, činjenica je da, kad je poslovna moda u pitanju, postoje određena pravila kojih bi se trebalo pridržavati

Prilikom odabira odjeće za posao, pokušajte uskladiti stil s industrijom u kojoj radite – dobro pogođena kombinacija uvijek je dodatni plus kada je riječ o vlastitoj prezentaciji u poslovnom svijetu.  Žene s oblinama imaju dodatnu brigu kako pronaći odgovarajuće modele u veličini koja će im dobro pristajati.

Zato smo s plus size modelom Marijanom Brankov, koja je uspješna poslovna žena zaposlena u Hrvatskom Telekomu, otišli do Ulle Popken, jedine prave modne destinacije za žene s oblinama i odabrali nekoliko kombinacija za nove poslovne izazove.

„Poslovnu modu ne čine samo stroga odijela i dosadne monokromatske kombinacije. Volim si uljepšati dan nekom trendi haljinom ili razbuditi uredsku svakodnevicu dobro krojenim tunikama u življim bojama“, rekla nam je Marijana.

” Za sastanke s poslovnim partnerima koji zahtijevaju nešto stroži dress code, rado biram jednobojne plus size haljine koje prate liniju tijela i dužine su malo ispod koljena. Kombinaciju podignem zanimljvim nakitom, kako ne bi bila previše jednolična“, kaže Marijana.

Odabir boja puno govori o nama, našim preferencijama i osobnom stilu.

“Volim kombinirati crvenu i crnu“, priznala nam je Marijana,“daje mi osjećaj samopouzdanja, profinjene elegancije i vjere u sebe. Svim ženama s oblinama želim reći da stil i ljepota ne poznaju veličinu. Najvažnije je odabrati outfite koji nam dobro pristaju jer su osmišljeni i skrojeni upravo za nas. Zato i preferiram kolekcije Ulle Popken, jer kad su punije žene u pitanju, oni stvarno znaju što i kako!“

U galeriji pogledajte Ulla Popken izbore Marijane Brankov:

Ulla Popken bluza, 739 kn

Ulla Popken haljina, 489 kn

Ulla Popken haljina s rebrastim rukavima i obrubom, 979 kn

Ulla Popken hlače Classic, 649 kn

Ulla Popken hlače classic plave, 649 kn

Ulla Popken hlače s ukrasnim motivom, 739 kn

Ulla Popken hlače Sienna, 569 kn

Ulla Popken košulja, 489 kn

Ulla Popken pulover s asimetričnom kragnom, 649 kn

Ulla Popken tunika s različitim motivima, 819 kn

Sadržaj nastao u suradnji s Ulla Popken

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba