KOSA

Popularizirala ih je Brigitte Bardot, a sad se opet nose. Zavjesa šiške su top

Duge šiške koje se rastvaraju kao zavjesa opet su jako popularne

Šiške su nam jako privlačne i nose se u svim mogućim varijantama od strogo geometrijskih do onih ležernijih i mekših koje sežu do ispod očiju. Takve posebno volimo pa smo izvidjele kakva je situacijama s tzv. curtain bangs ili šiškama koje podsjećaju na zavjese.

Jednom kad se odlučite za njih, neka vam frizerka predloži one koje najbolje pristajati obliku vašeg lica, a onda i kako ih sama stilizirati. Super je što one uvijek izgledaju dobro, s obzirom na to da su takve kakve jesu, ležerne i prirodne. I zato je dobro da su ošišano savršeno. Od Brigitte Bardot preko sestara Olsen, ove šiške bitno mijenjaju formu i ističu lice tako da se nemojte libiti isprobati ih ako već niste.

View this post on Instagram

💦 @shecutsyourhair & @moroccanoil 💦@hairhouseprofessional Tehnološki napredak u proizvodnji raznovrsnih proizvoda za pranje, njegu, bojanje ili toniranje kose daje nam mogućnost da i tijekom ljetnih mjeseci kada se svakodnevno izlažemo nepovoljnim utjecajima sunca, mora pa i bazenske vode imamo njegovanu kosu i reprezentativnu frizuru. U izdašnom izboru različitih brendova, izdvojio se Moroccanoil® s kojim već neko vrijeme s velikim povjerenjem i uspjehom radi majstorica kose Ivana Marušić u svom salonu She Cuts Your Hair. 💦 Jednostavnu formu Marijinog dugog, smeđeg boba, tzv. loba, razigrali su bogati svijetli pramenovi uz obje strane lica u boji biserne lavande za što su se koristile Platinum i Aquamarine maske za osvježenje. Maske su idealne ako želite živahniju boju kose, ili samo ponekog pramena kao što je to slučaj s Marijinom frizurom, osvježen ton, a istodobno kosi vratiti zdravlje. Moroccanoil® za svijetlu do srednje svijetlu kosu nudi nijanse: Aquamarine, Champagne, Hibiscus, Platinum i Rose Gold, a za svijetlu do tamnosmeđu kosu: Bordeaux i Cocoa. 💦 KOSA: Ivana Marušić / @shecutsyourhair FOTOGRAFIJE: @doris.fatur MAKE UP: @petrasever MODEL: @kajsijaa PROIZVODI: @moroccanoil @hairhouseprofessional 💦 #moroccanoil #shecutsyourhair #10minutescolormask #colordepositingmask #thickeninglotion #drytexturespray

A post shared by SHE CUTS YOUR HAIR (@shecutsyourhair) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube