VIJEST

Pojavila se sapunica koja je zaludjela modni svijet. Iza svega stoji Moschino

Moschino je otišao korak dalje kada je riječ o predstavljanju kampanje za jesen zimu 2019/20.

Kada je riječ o modnim kampanjama, uvijek svoj i drugačiji Jeremy Scott, kreativni direktor modne kuće Moschino, otišao je korak dalje te nam je kao teasere za svoju kolekciju jesen/zima 2019/20. ponudio pravu sapunicu. Naime, Jeremy ih je dan za danom objavljivao na svom Instagramu te na YouTube kanalu kuće Moschino.

Na ovom projektu radili su najbolji kreativci u svjetskoj modnoj industriji. Tako je sam Jeremy Scott režirao video, fotografije za kampanju snimio Steven Meisel, a styling potpisuje izvrsna Carlyne Cerf de Dudzeele. Stoga ne čudi da je rezultat fantastičan kada se svi ti kreativci okupe na jednom mjestu. Modna sapunica je stilski napravljena u duhu 80-tih i popularne serije “Dinastija”, a u glavnim ulogama su supermodeli Gigi Hadid, Irina Shayk te Joan Smalls.

Prava drama dogodila se kada su se Gigi i Joan pojavile u istoj dizajnerskoj haljini, a nakon njihovog okršaja šljokice su letjele na sve strane, dok ih je Irina pokušavala razdvojiti. Nestrpljivo očekujemo što će se događati u budućnosti, tko će koga počupati za kosu, slomiti nokat ili štiklu.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba