NOVI MIRIS

Pjevač grupe Maroon 5 Adam Levine zaštitno je lice novog YSL parfema Y

Yves Saint Laurent Beate predstavio je intenzivan parfem Y

YSL prošle je godine predstavio toaletnu vodu Y. Riječ je o brendu koji je nadahnut slobodnim duhom muškarca. Samo godinu dana kasnije novog člana mirisne obitelji, parfem Y, intenzivniju interpretaciju originalnog mirisa naći ćete u bočici koju krase crne nijanse koje postepeno prelaze u providne dok miris odlikuje intenzivno bijeli i tamni fougere jer Y predstavlja dva ključna muška predmeta iz YSL-ovog ormara: klasičnu bijelu majicu kratkih rukava i legendarni crni sako.

Miris otvara eksplozivan, osvježavajući i slatkasto-papreni duet bergamota i đumbira, čija je svježina naglašena kontrastnom, slasnom voćnom notom zelene jabuke. Kadulja i borovica u kombinaciji s metvicom daju mu moćnu muževnu notu pojačanu elegantnim duetom esencije i apsoluta zdravca uz dašak kontrasta. Bazne note odlikuje snažniji intenzitet te izraženija senzualnost i muževnost, uz dodatak drvenaste jantarne note koja naglašava zagonetnu dubinu tamjana i zrna tonke.

Za dizajn upečatljive i elegantne bočice prepoznatljive po inovativnom načinu na koji se slovo Y u sjajnoj metalik boji sjedinjuje sa staklom zaslužna je Suzanne Dalton.

Zaštitno lice

Adam Levine, pjevač grupe Maroon 5 i osvajač tri nagrade Grammy zbog svoje je hrabrosti i samopouzdanja izabran za zaštitno lice parfema Y. Upravo on utjelovljuje samu srž i bit novog YSL parfema Y. To je prepoznao i Colin Tilley koji je snimio novu kampanju, a u kojoj je Adam Levine prikazan kao muškarac koji se usudio vjerovati u svoje snove i postigao svoje zacrtane snove.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube