LJEPOTA

Petak je idealan dan za napraviti disco curls iz vremena Studija 54 pa evo malo inspiracije

Kovrče su uvijek sjajna ideja, a ove disco su nam posebno simpa

Kosa prepuna volumena je opet u trendu, pogotovo ako se radi o bujnim kovrčama koje sežu u vrijeme disco ere i Studija 54. Farrah Fawcett, Jerry Hall i Diane von Furstenberg samo su neke od dama koje su furale baš ovu frizuru.

View this post on Instagram

Jerry Hall photographed in 1974.

A post shared by Enjoying the past🧚🏼‍♂️ (@discodecade) on

Stajling je to koji je inspirirao mnoge za snimanje modnih editorijala i predstavljanje novih kolekcija na modnim pistama i slažemo se da je jako upečatljiv i raskošan. Nazovite frizerku i žicajte ju da vas ubaci u termin jer ova frizura je idealna za vikend. Inspirirajte se.

View this post on Instagram

P H O T O S H O O T 📸 Hair by Me 🙋🏻‍♀️ Photography by @allisonkuhl Makeup by @theartistrycollective Styling by @cheyennehoffman Model @lisapnm • • • Repost from @lifeandcoloursalon #photoshoot #themedphotoshoot #discocurls #70sglam #yvrhair #yvrhairstylist #yvrcolourist #burnabyheights #burnabyhairstylist #goldenblondehair #curlsfordays #beautifulwomen #healthyhair #randco #curlyhairstyles #curlyhairdontcare #modernsalon #stylistssupportingstylists #behindthechair #behindthechairstylist #hairinpso #ittakesapro #livedinhair

A post shared by YVR HAIRSTYLIST • BURNABY (@styledbysam_x) on

View this post on Instagram

Disco Vibes 🌐✨

A post shared by Hair |Skincare| Beauty (@jasmineburnsidestyles) on

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba