SHOPPING VODIČ

Pa tko bi odbio jednu mirisnu maglicu za kosu? Imamo parfemske, ali i one specijalizirane za kosu

Mirisne maglice za kosu su super stvar. Možete birati između parfemskih, ali i onih specijaliziranih baš za kosu

Uz mirisno tijelo ide i mirisna kosa, a za to su najbolje maglice. Mnogima će možda zvučati kao beskoristan proizvod, ali je zanimljiva informacija da je prvi miris za kosu predstavila tvrtka Estee Lauder još u 70-im godinama prošlog stoljeća. Moguće je da nije sve vrijeme bio popularan, ali danas ga možete naći kod brojnih kozmetičkih brendova.

Parfeme i toaletne vode nanosimo na vrat, dekolte i zapešće, ali isto tako ih možemo pošpricati iznad glave kako bi stvorile oblak koji će se onda spustiti na kosu. Da ne bi to radile, tu su maglice koje su lakše od parfema i ne bi trebale isušivati kosu već samo namirisati.

Maglice za kosu specijaliziranih brendova

Maglice za kosu su lagane teksture i na maste ili lijepe kosu, ali joj daju miris, hidratiziraju je i daju joj lagani sjaj. Što ima ljepše od mirisne kose baš svaki dan?

Sachajuan 375,30 kuna

Rituals 143,00 kuna

Playa 167,20 kuna (Cult beauty)

Ouai 212,20 kuna

Oribe 314,20 kuna

Parfemske maglice za kosu

Kao što samo ime kaže parfemske maglice su ekstenzija parfemima i ako imamo sreće da naš omiljeni ima u ponudi i maglicu, nitko sretniji od nas. Još ako tome dodamo i losion za tijelo, onda smo od glave do pete obavijene najdražim mirisnim notama.

Cartier 399,90 kuna

Chanel 319,20 (biraj.hr)

YSL 297,30 kuna

Jo Malone 374,67 kuna

Gucci 319,00 kuna (notino)

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba