LJEPOTA

SADRŽAJ OMOGUĆAVA L'ADRIA

Ovo su beauty favoriti na božićnoj listi redakcije Super1

Izdvojile smo proizvode koji nam se ovog Božića nalaze na listi želja

Ove godine, nakon svega što smo svi zajedno prošli, možda je najljepši dar koji si možemo dati briga o sebi. Ona počinje iznutra, ali je jednako važno njegovati se i izvana. Zato ovog Božića Super1 redakcija na svojim listama želja između ostalog, ima puno beauty želja.

Od omiljenih beauty proizvoda koje trebamo nadomijestiti preko malih gadgeta do njegujućih tretmana, evo što sve ove godine imamo na listi želja i što će se uskoro naći u našim toaletnim torbicama.

Ema Glavina

Nisam pretjerano pouzdana kad je riječ o odlascima kozmetičaru, ali na čišćenje lica i mikorodermoabraziju nastojim otići u pravilnim razmacima od svakih nekoliko mjeseci. Sljedeći odlazak poklonit ću si upravo uoči Božića; zadnji put sam bila krajem ljeta, ali s obzirom da je 2020., čini mi se kao da je to bilo jučer. Prvi na listi beauty proizvoda koji priželjkujem naći pod borom je gua sha kamen za masažu lica.

To je beauty pomoćnik koji izgleda kao mala špatulica, a koristi se za struganje kože da bi se potaknula cirkulacija. Najčešće je izrađen od žada, a primjenjuje se tako da njime masirate površinu lica gurajući tako vodu i limfu s površine prema rubovima lica i vratu, a na površinu lica vam stiže svježa krv i ono izgleda puno svježije i zategnutije.

Lucija Tunković

Budući da ni inače ne volim previše eksperimentirati s beauty proizvodima te da i u životu najviše cijenim jednostavnost, odlučila sam obratiti više pozornosti na sastav proizvoda koje nanosim na kožu i kosu te pokušati eliminirati suvišne sastojke. Zato mi je ovog Božića na listi Creme duo iz L’Adrije. On sadrži L’ADRIA regenerativnu kremu s morskim algama iz Jadrana i morskim kolagenom koja nema miris i prikladna je za osjetljivu kožu, a ima bogatu, ali ne i tešku teksturu što mi baš treba za zimu.

Drugi proizvod iz moćnog dua na mojoj listi je L’ADRIA okoloočnu kremu bogate teksture s mimozom za njegu prvih sitnih bora koje sam počela uočavati i čije produbljivanje želim odgađati što je dulje moguće.

Nives Bošnjak

Nikad se nisam počastila s poštenim tretmanom lica jer sam još u dvadesetima i stalno si ponavljam da mi za sada ne treba. To više baš i nije tako, tako da mi je ove godine na listi božićnih želja jedan dobar tretman čišćenja i njege lica.

Uz to, posljednjih sam godina postala iznimno ekološki osviještena pa ove sezone ulažem i u jedan set višekratnim pamušnih blazinica. One su perive i ekološki puno prihvatljivije od klasičnih jednokratnih blazinica koje bacamo u smeće odmah nakon upotrebe.

Latica Martinis Filković

Redovito čišćenje lica nekako mi je uvijek na listi želja jer zbog dinamike života to uvijek dođe posljednje na red. No, sad baš osjetim da mi je potrebno, kao i neki kvalitetan tretman njege odnosno da mi se koža lica malo nahrani i revitalizira.

Već dugo si priželjkujem i jade roller odnosno valjak od žada koji prijateljice stalno hvale. Najbolje ga je držati u hladnjaku i s tako hladnim raditi drenažu lica ujutro i uvečer. Masira, otklanja višak vode i nateklost, a koža je nakon toga baš zategnuta i puna.

Više o L’ADRIA brendu možete saznati na Facebooku i Instagramu, kao i na službenom webu gdje možete i kupiti sve proizvode te posebne blagdanske pakete na koje trenutno imaju do 30 posto popusta.

Sadržaj donosimo u suradnji s brendom L’ADRIA .

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube