KOSA

Ovo nismo očekivale. Ako je vjerovati J.Lo, vraćaju se pramenovi iz 90-ih

Tzv. chunky pramenovi posljednji su put popularni bili krajem 90-ih i početkom 2000-ih, ali čini se da svjedočimo njihovom velikom povratku

Svi već vrlo dobro znamo kako se trendovi uglavnom uvijek recikliraju, i rijetko koji predstavlja potpunu novinu. Ipak, povratak nekih od njih nas još nas uvijek uspije iznenaditi. Na posljednji smo takav primjer naišle na Instagram profilu Chrisa Appletona, slavnog holivudskog frizera koji, među ostalima, redovito surađuje i s Jennifer Lopez. Upravo je ona bila glavna zvijezda njegovi posljednjih Instagram objava, na kojima su u prvom planu njezini novi, chunky pramenovi u boji meda.

View this post on Instagram

Laid it ? @jlo #shine #details #moneypieces

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Riječ je debljim pramenovima kose koji se boje u mahom svijetle nijanse, a posljednji smo ih puta vidjele negdje početkom novog tisućljeća, a u moru silnih ombre i balayage opcija, priznajemo da ih doista nismo očekivale. I dok još uvijek ne možemo govoriti o tome da su ovakvi pramenovi (ponovno) postali globalni trend, nekako sumnjamo da će on to, jednom kad ga je prisvojila J.Lo, definitivno postati.

View this post on Instagram

Jlo spice ? – couldn’t fit the full buns in lol – swipe to c the full look. #dreamcoat

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba