Look

Ovo je pet stvari koje biste trebali znati ako se odlučite za kozmetički zahvat

Kozmetičke operacije nisu impulzivna odluka. O tome bi trebali razmišljati tjednima, možda i mjesecima prije donošenja konačne odluke

Prije nego se odlučite za kozmetički tretman, imajte ovih 5 stvari na umu kako biste bili sasvim sigurni želite li zahvat.

Rizici

Sve kozmetičke operacije nose određeni rizik od krvarenja, oticanja, infekcije do neudobnosti i nezadovoljstva. Prije nego krenete dalje, pričajte sa liječnikom o potencijalnim rizicima koji su povezani sa zahvatom i kako ćete se nosti sa oporavkom. Rizici mogu biti kratkotrajni ili dugotrajni. Skupite što je moguće više informacija prije operacije da bi bili svjesni rizika i komplikacija.

Ne žrtvujte kvalitetu da bi uštedjeli

Bez obzira na to što mislite da je vaša operacija lagana, važno je da ste u rukama profesionalaca kojima vjerujete. Kozmetički zahvati mijenjaju vaše tijelo, i jedina je opcija izvanredan profesionalac jer nema koristi od uštede ako dovodite u rizik cijeli zahvat.

Što očekujete

Prije odluke o zahvatu, budite sigurni da kirurg razumije vaša očekivanja. Jednom kad je zahvat obavljen, nema natrag ako niste sretni sa rezultatom. Razgovarajte sa medicinskim profesionalcima, prijateljima i obitelji o svojim očekivanjima.

Troškovi

Kozmetičke operacije koštaju pa se raspitajte o svim mogućim troškovima, lijekovima koje trebate, komplikacijama koje se mogu desiti, i budite sigurni da ste financijski spremni za sve troškove koji mogu iskrsnuti.

Oporavak

Puno ljudi istražuje i zna što ih očekuje kod planiranog zahvata, ali vrlo malo njih zna što ih čeka u postoperativnom oporavku. Koliko dugo će trajati, kada možete natrag na posao, hoće li operacija utjecati na vaš privatni život? Sve bi odgovore morali znati prije operacije. Na taj način možete planirati unaprijed.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba