HRVATSKA MODA

Ovo je kolekcija s kojom će se Ogi Antunac predstaviti u New Yorku. Izgleda odlično

Nova kolekcija brenda Link by Ogi Antunac spremna je za inozemno predstavljanje, a prva stanica je Las Vegas

“Svake sezone nastojim otvoriti nove kreativne momente. Ove sezone naglasak je bio na boji; kao dizajnerica poznata sam po crnoj boji, ali smo dali naglasak na svjetlije tonove ovog puta,” rekla je Ogi Antunac o svojoj kolekciji za jesen 2019. godine koju je upravo poslala u Las Vegas nakon kojeg ide u New York na predstavljanje kupcima.

U kolekciji se pojavljuju svijetlo siva, bež i maslinasta boja, a posebno su dominante jakne kojima je posvećena velika pažnja te vizualno dominiraju kolekcijom, što je u skladu i s dosadašnjom prepoznatljivošću Linka. Paraleno s Las Vegasom i New Yorkom, kolekcija će biti predstavljena u Düsseldorfu u Njemačkoj te u Kanadi putem showrooma, a uz nju je snimljena i nova kampanja.

Kao i svake sezone, vizualni identitet kampanje potpisuje fotografkinja Maja Kljaić, koja se ovog puta odlučila za tehniku digitalnog kolaža. Svaki od osam kolaža predstavlja jedan od sektora kolekcije i na taj način priča priču brenda. Za styling je zaslužan Petar Trbović, za šminku Mirta Pejić, za kosu Anamarija Knezović (GT salon), a u ulozi modela našla se Petra Ugljarević (Relatum Model).

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube