Genijalno

Ovo bi mogao biti vaš posljednji štapić za uši koji može zamijeniti čak 5 tisuća jednokratnih

Sve je više dobrih ideja kako u budućnosti što manje štetiti Zemlji, a ovaj danski brend u tome prednjači

Svaki dan u svijetu se proizvede 1,5 milijardi pamučnih štapića za uši za jednokratnu uporabu i to je brojka koja sablažnjava. Gdje god završe nakon uporabe, nije baš dobro osobito ako ih ubacujete u wc školjku. Tada povećavate rizik od onečišćenja mora, da ne govorimo što to dugoročno radi za onečišćenje Zemlje. Sada tome može biti kraj jer je troje pametnih Danaca pokrenulo brend LastSwab s kojim planiraju zaokret na tom polju. Jedan njihov štapić može zamijeniti čak 5 tisuća jednokratnih.

https://www.instagram.com/p/BtJftB7gt30/

Osmislili su štapić za uši koji se koristi, pere nakon korištenja, posprema i ponovno koristi. Dizajn je udoban za uho, a gumeni vrh je dovoljno mekan za uši ili popravak šminke kada se ona razmaže. Jednostavno se pere sa sapunom i vodom te je proizveden u nekoliko boja kako ih ne biste zamijenili ako kod kuće imate više od jednog komada. Baš poput četkice za zube, dovoljan je samo jedan u vašem kupaonskom ormariću. Štapići još uvijek nisu u prodaji, ali se možete prijaviti mailom i ostvariti 45 posto popusta i biti jedan od prvih koji će ga kupiti.

View this post on Instagram

LastSwab is also for fixing your makeup to be perfect #ecofriendly #ecomakeup #lastswab #lesswaste #ecoproduct #danishproduction #danishdesign

A post shared by LastSwab (@lastswab) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube