Kozmetika

Šest online beauty dućana imaju odličnu ponudu, malu poštarinu i brzu dostavu

Znam koliko je frustrirajuće kada odlučite kupiti neki proizvod, ali ga ne možete naći u fizičkim trgovinama. Zato sam napravila popis stranih i naših beauty web shopova s odličnom ponudom, malom poštarinom i brzom dostavom

Kozmetiku sam, dok nisam počela čitati beauty blogove, kupovala isključivo u fizičkim trgovinama, ali vrlo brzo sam se uvjerila da tamo nema mnogo kvalitetnih brendova pa sam odlučila potražiti na kojim online trgovinama bi se oni mogli nabaviti.

U početku me bilo strah da mi izabrani proizvod neće doći na adresu, ali sam led probila s kupovinom na Ebayu. Malo pomalo, počela sam otkrivati i druge online shopove specijalizirane za kozmetiku te mi kupovina beauty proizvoda nikada nije bila lakša.

Ako se još uvijek niste odvažili na kupovinu putem weba, vjerujte, ne radi se o znanstvenoj fantastici. Da vam olakšam izbor, napravila sam popis šest beauty web shopova s kojih najčešće naručujem kozmetiku i provjereno znam da će paket stići neoštećen, brzo i sa svime što sam naručila.

Look Fantastic

Poštarina za Hrvatsku: besplatna
Plaćanje: VISA, Mastercard, Maestro, Paypal

Link na webshop

 

S Look Fantastica naručivala sam jako puno i svaki mi je put paket došao uredan, a proizvodi su bili jako pažljivo zapakirani. S obzirom da se radi o britanskom webshopu, na dostavu se ne čeka jako dugo, obično oko tjedan i pol. Stranica je vrlo pregledna, a transakcije su brze i sigurne.

Na njemu ćete naći hrpu proizvoda – od make-upa, parfema do onih za njegu kože i kose popularnih brendova kojih nema kod nas, primjerice Alpha H, By Terry, Pixi by Petra, Phillip Kingsley, Oskia, NARS. Također se mogu naći proizvodi kojih ima i kod nas, ali po povoljnijim cijenama.

Feel Unique

Poštarina za Hrvatsku: oko 40 kuna, besplatna preko 40 eura (oko 300 kuna)
Plaćanje: VISA, Mastercard, Maestro, Paypal

Link na webshop

Feel Unique sličan je Look Fantasticu jer sadrži dosta istih brendova. Međutim, dosta puta mi se dogodilo da sam isti proizvod na Look Fantasticu našla i na Feel Uniqueu, samo nešto jeftiniji i obrnuto.

Ekipa s webshopa također dobor pazi kako pakira proizvode pa ih nikad nisam imala potrebu vraćati ili se žaliti. Ovdje možete pronaći brendove poput Cliniquea, Hourglassa, Elemisa, Korresa, Lime Crimea ili primjerice Huda Beauty. Jedini nedostatak je što poštarina nije besplatna.

Pink Panda

Poštarina za Hrvatsku: za trošak manji od 150 kuna, poštarina je 29,99 kuna, iznad 150 kuna iznosi 18,99 kuna, a iznad 300 kuna poštarina je besplatna
Plaćanje: pouzećem, VISA, Mastercard, Paypal

Link na webshop

Radi se o hrvatskom webshopu koji često ima promotivne akcije, poklone uz kupnju i stalno nadopunjuje svoju ponudu. Ona pokriva brendove poput popularne Nable, Makeup Revolutiona, The Balma, NYX-a, BH Cosmeticsa, ali i onih kojih ima kod nas.

Ako nekog proizvoda nema na policama drogerija, moguće je da će se naći na Pink Pandi. Paketi dolaze u vrlo lijepom pakiranju za 3-5 radnih dana pa je ovaj webshop super opcija ako vam se na proizvode ne čeka tjednima.

Cult Beauty

Poštarina za Hrvatsku: oko 40 kuna, besplatna iznad potrošenih 40 eura (oko 300 kuna)
Plaćanje: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Paypal

Link na webshop

Cult Beauty je meka za preparativnu kozmetiku, ali make-up. Na ovom britanskom webshopu nalazi se vrhunska luksuzna kozmetika poput Becce, Anastasie Beverly Hills, Charlotte Tilbury, proizvoda novog brenda The Ordinary, Morphe, Sigma Beauty i još mnogo njih.

Osim toga, Cult Beauty pruža i informacije o aktualnim beauty brendovima, najpopularnijim proizvodima i kako ih koristiti te mnogo beauty savjeta. Zbilja odličan webshop s kojim nikada nisam imala problema.

iHerb

Poštarina za Hrvatsku: oko 20 kuna
Plaćanje: VISA, Mastercard, American Express, Diners, Paypal

Link na webshop

iHerb je ogromna internet trgovina s proizvodima koji se obično mogu naći u običnim i biljnim ljekarnama, samo što su ovdje oni jeftiniji do čak 50 posto. S nje sam naručila jako često i to obično prirodne proizvode bez alkohola, parabena, sulfata i ostalih štetnih sastojaka.

Osim preparative i dekorative, na iHerbu možete naći dodatke prehrani, hranu za kućne ljubimce, proizvode za djecu pa čak i sredstva za čišćenje doma. Uzmite si vremena i pretražite što se nudi, mogli biste se iznenaditi.

Notino.hr

Poštarina za Hrvatsku: 25 kuna
Plaćanje: bankovni prijenos, pouzećem, VISA, Mastercard

Link na webshop

 

Notino sam otkrila nedavno i zapravo se radi o odličnom webshopu s kojeg je vrlo isplativo kupovati parfeme i high end preparativu poput Cliniqua jer ćete proći jeftinije. Notino je prisutan na tržištu srednje i istočne Europe i nudi samo originalne proizvode, tako da možete biti sigurno da niste kupili mačka u vreći.

Dostava je ekspresna i paketi dolaze za dva do tri radna dana, a ako vas nema doma, možete odabrati dostavu odabranom susjedu. Nedavno sam od tamo naručila jednu kremicu i došla mi je vrlo pažljivo zapakirana. Osim preparative, dekorative i parfema nudi i osvježivače prostora te proizvode za njegu zubi.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba