MODA

SADRŽAJ OMOGUĆAVA REPLAY

Ovih blagdana nosimo cosy kombinacije i odvažnu obuću. Evo kako

Izdvojile smo ključne komade koji vam trebaju da postignete takav spoj u odijevanju

Svi se možemo složiti da 2020. godina nije ispunila ničija očekivanja i, iako bismo je htjeli ispratiti uz veliko slavlje, novu ćemo 2021. godinu ipak dočekati u toplini svog doma, u tek malom krugu obitelji i prijatelja. A za takve prigode trebaju nam tek cosy komadi i kvalitetne cipele u kojima ćemo se kretati od točke A do točke B.

ŠTO PODRAZUMIJEVAJU COSY BLAGDANSKE KOMBINACIJE

Ivana Pirizović nosi Replay komade 
Foto: Alessia Stelko

Zimske kombinacije o kakvima govorimo prije svega su slojevite. Odaberite pulover i košulju ili navucite pulover preko mini haljine. Igrajte se šljokicama i čipkom koje inače vežemo uz blagdanske kombinacije, ali ih slojevima učinite manje svečanima odnosno opuštenijima. Kombinaciju začinite dobrim čizmama u kojima će vam biti toplo na putu prema stanu prijatelja ili roditeljskoj kući, kao i dok promatrate novogodišnji vatromet.

Takvim slojevitim kombinacijama odlično pristaju kaubojke koje u zimskoj Replay kolekciji izgledaju dobro kao nikad prije. Sjajne su uz mini haljinu pa i duge hlače i postaju zvijezda svake kombinacije čim ih obujete.

KAKO POSTIĆI SAVRŠEN BLAGDANSKI COSY LOOK

Ivana Pirizović nosi Replay komade 
Foto: Alessia Stelko

Da biste postigli gore opisane kombinacije, u ormaru vam treba nekoliko ključnih komada. To je prije svega meki pulover oversized kroja koji će se uklopiti uz sve blagdanske komade koje imate iz prijašnjih godina, a sjajno izgleda i solo. Jedan takav genijalan pronašle smo u zimskoj kolekciji brenda Replay.

Uz to, nabavite bijelu košulju s pomakom koja će biti sjajna upravo u slojevitim kombinacijama, te udobne hlače u kojima se možete i izležavati na kauču. No, prije svega, treba vam kvalitetan par kožnatih čizama, a za to nema bolje adrese od Replayja. U galeriji pogledajte koje smo komade izdvojile iz njihove aktualne kolekcije, a više toga možete pronaći u svim Replay storeovima i naručiti online. Ostale novitete i novosti pratite na Replay Facebook stranici i Instagram profilu.

762,00 kuna

742,00 kuna

425,00 kuna

860,00 kuna

860,00 kuna

550,00 kuna

940,00 kuna

940,00 kuna

1.105,00 kuna

1.105,00 kuna

985,00 kuna
Sadržaj donosimo u suradnji s brendom Replay.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba