HRVATSKA MODA

Ovi preslatki cekeri ručno se rade u Osijeku. Vlasnica brenda otkrila nam je više o tome

Lucija Vučak proizvodi cekere, majice, pregače, torbe, dječje jastuke i razne druge odlične proizvode s hrvatskim potpisom

Lucija Vučak, vlasnica osječkog brenda PuellaLu, prije par dana predstavila je novi proizvod svog brenda. “Od ideje do realizacije prošlo je svega nekoliko sati. Uz kavu s čika Matom, ispred Puelle tijekom pauze, priča kako je zbog gradnje autoceste ostao bez pola polja u blizini Osijeka. Na moje pitanje što sadi, odgovara kako uzgaja španjolsku trsku i od nje izrađuje razne predmete i dodatno zarađuje uz mirovinu. Usred njegove rečenice dolazi ideja. Uzimam papir i olovku, objašnjavam što bi i kako. Mato uzima papir i kaže “evo me za koji sat”. Dolazi Mato u 17:45 h s cekerom, ja sam ga malo doradila.” napisala je tada Lucija na svom Instagram profilu i odmah nas zaintrigirala.

KAKO JE SVE POČELO

View this post on Instagram

Žuta! ?

A post shared by PuellaLu (@puellalu) on

Brend je, kaže, pokrenula 6.5.2017. Sjeća se točnog datuma jer je tek par dana kasnije njezin rođendan. Bili su to, kako sama kaže, “primitivni početci kad sam majice radila doma u sobi”. Sve je postalo ozbiljnije u jesen prošle godine, a od početka do danas Lucija je radila majice s printevima, pregače s remenom koji se može prilagoditi, torbe inspirirane folklorom kojim se i sama bavila, suknje koje nisu toliko zaživjele zbog cijene i teže izrade, kao i dječje jastuke koji su, kaže, pravi hit među kupcima.

“Radila sam i majice sa psima na kojima se svaki pas rad prema slici koju nam vlasnik pošalje.” Tako možete naručiti personaliziranu majicu s likom svog psa, a Lucija kaže da su i one jedan od vrlo popularnih proizvoda njenog brenda.

CEKERI KAO NAJVEĆI HIT

View this post on Instagram

S najvećim ponosom do sada predstavljam vam novi PuellaLu proizvod! ? Pročitaj cijelu priču o cekeru, neće ti biti žao. Od ideje do realizacije prošlo je svega nekoliko sati. Uz kavu s čika Matom, ispred Puelle tijekom pauze, priča kako je zbog gradnje autoceste ostao bez pola polja u blizini Osijeka. Na moje pitanje što sadi, odgovara kako uzgaja španjolsku trsku i od nje izrađuje razne predmete i dodatno zarađuje uz mirovinu. Usred njegove rečenice dolazi ideja. Uzimam papir i olovku, objašnjavam što bi i kako. Mato uzima papir i kaže "evo me za koji sat". Dolazi Mato u 17:45 h s cekerom, ja sam ga malo doradila. I eto ga, ceker by Mato&Lucija za PuellaLu ❤

A post shared by PuellaLu (@puellalu) on

Nakon što su prije par dana nastali u svega nekoliko sati, Lucijini cekeri postali su jedan od najvećih hitova koje je ikad kreirala. “Dobivamo pohvale od Irske do Dubrovnika”, kaže Lucija. Čini se da je pogodila što nedostaje na hrvatskom tržištu, ili barem onom osječkom, i kaže da kupci zaista cijene hrvatski dizajn i izradu.

Njezini se cekeri mogu naručiti putem Instagram i Facebook profila brenda, a cijena im se kreće od 260 do 270 kuna.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba