SUNČANJE

Sadržaj omogućava Apivita

Ove prirodne kreme kožu štite od sunca i svjetla plavog ekrana. Nježne su i prema morskom ekosustavu

Nemaju štetne filtere koji mogu naškoditi morskom ekosustavu, ponajviše koraljima

O važnosti SPF krema priča se više nego ikada. Bebe ili odrasli, ljeto ili zima, dan na plaži ili šetnja do ureda… Nije važno! Svatko se treba zaštititi od fotostarenja i dehidracije. Međutim, naša koža nije jedini sustav koji treba zaštititi.

Očuvanje naših oceana i mora i njihovih ekosustava uvelike ovisi o našim svakodnevnim navikama i izborima, osobito tijekom ljeta. Uvijek temeljena na znanosti, Apivita aktivno pokazuje svoju ljubav prema prirodi i okolišu kreiranjem Bee Sun Safe krema za sunčanje koje pomažu osigurati da naši morski ekosustavi ostanu živi za generacije koje dolaze.

Sadrži moćne alge

Linija Bee Sun Safe sastoji se od moćne alge Laminaria Digitata i patentiranog ekstrakta propolisa. Ova inovativna kombinacija sastojaka nudi trenutnu i dugotrajnu hidrataciju i zaštitu od fotostarenja za sve tipove kože. Morska alga Laminaria Digitata tvori drugu “super zaštitnu kožu” koja štiti od dehidracije pod suncem. Obnavlja zalihe vode u koži, doprinoseći regeneraciji kožne barijere.

Apivita patentirani ekstrakt propolisa, koji se nalazi u svim proizvodima za njegu lica, prirodni je štit koji štiti vašu kožu od slobodnih radikala. Uz učinkovitost koju je dokazalo osam kliničkih studija, nudi snažnu antioksidacijsku zaštitu pod suncem i štiti od preranog starenja kože.

Više od zaštite od sunca

Apivita

UVA i UVB zrake, nisu jedine opasnosti koje sunce donosi. IR i Blue Light zrake također mogu biti štetne za našu kožu. IR zrake mogu prodrijeti dublje u kožu i ubrzati pojavu tamnih mrlja, dok Blue Light zrake koje dolaze od sunca i ekrana računala i mobitela ubrzavaju pojavu fotostarenja.

Inovativne Bee Sun Safe kreme za sunčanje za lice posebno su dizajnirane kako bi ponudile zaštitu širokog spektra jer štite kožu od svih gore navedenih štetnih zračenja.

Nastala na temelju načela Clean beauty, clean ocean, linija Apivita Bee Sun Safe nudi proizvode koji štite našu kožu i poštuju okoliš, držeći se načela održivog razvoja. Točnije, Apivita Bee Sun Safe kreme za sunčanje su proizvodi koji sadrže čiste formulacije i visok udio prirodnih sastojaka (do 97 posto).

Dolazi u bočici od reciklirane plastike

Uz to nude visoku zaštitu korištenjem revolucionarne minimalističke kombinacije četiri organska filtera koji zadovoljavaju visoke standarde te su potpuno sigurni i prijateljski nastrojeni prema koži i okolišu.

Nemaju štetne filtere koji mogu naškoditi morskom ekosustavu, ponajviše koraljima, a nemaju ni alkohola i silikona. Sadrže biorazgradive sastojke i dolaze u eko-odgovornoj ambalaži. Plastika koja se koristi dolazi od reciklirane plastike, koja se nakon upotrebe ponovno može reciklirati. Također, ambalažni papir potječe iz šuma kojima se odgovorno gospodari (FSC certifikat).

Inovativne teksture

Apivita

Baršunasti fluidi, osvježavajuće gel kreme i svilenkasta ulja. Novi Bee Sun Safe proizvodi dolaze u inovativnim, laganim, nemasnim teksturama koje su ugodne i lake za nanošenje – bez bijelih tragova.

S ljetnim, svježim, hladnim mirisom koji ima dašak bijelog cvijeća, marelice, bergamota i morske soli, BEE SUN SAFE linija krema za sunčanje podsjeća na ljeto u Grčkoj – odakle brend Apivita i dolazi. U nastavku upoznaj Bee Sun Safe kreme za lice.

Hydra Fresh krema

Lagane teksture ovih nekomedogenih SPF krema za lice idealne su za masne tipove, kao i mladenačku i mušku kožu. Dolaze s faktorom 30 i 50, kao i u toniranoj i netoniranoj varijanti. Pružaju zaštitu širokog spektra od UVA, UVB, IR i BLUE LIGHT zračenja

Pomažu u sprječavanju fotostarenja zahvaljujući patentiranom ekstraktu propolisa te hidratiziraju i pružaju osjećaj svježine zahvaljujući morskim algama. Dermatološki ispitane i pogodne čak i za osjetljivu kožu.

Anti – spot & anti – age

Proizvod baršunaste teksture za one koji traže proizvod za sprječavanje ili smanjenje znakova fotostarenja i nastanak hiperpigmentacija. Dolaze s faktorom 50 u toniranoj i netoniranoj varijanti. Pružaju zaštitu širokog spektra od UVA, UVB, IR i BLUE LIGHT zračenja. Smanjuju postojeće hiperpigmentacije i sprječava nastanak novih zahvaljujući mrižici. Smanjuju bore i sprječava nastanak novih zahvaljujući morskim algama.

Sprječavaju fotostarenje i hidratiziraju kožu zahvaljujući morskim algama i patentiranom ekstraktu propolisa. Dermatološki ispitane i pogodne čak i za osjetljivu kožu.

Hydra sensitive

Minimalistička formula bez mirisa, hipoalergena i dermatološki testirana za osjetljivu kožu. Proizvod ima zaštitni faktor 50+ te savršeno štiti i najosjetljiviju kožu. Nudi SPF50+ visoku zaštitu od sunčevog zračenja.

Pruža zaštitu širokog spektra od UVA, UVB, IR i BLUE LIGHT zračenja. Umiruje i hidratizira osjetljivu kožu zahvaljujući kompleksu kamilice. Sprječava fotostarenje zahvaljujući patentiranom ekstraktu propolisa. Apivita Bee Sun Safe od trećeg do 16.kolovoza možeš naći sniženog 30 posto na Delmerion.hr. Pri checkoutu na košarici upiši kod SUNCE30 i ostvari 30 posto popusta na asortiman prirodnih SPF krema za sunce i tijelo.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube