SHOPPING VODIČ

SADRŽAJ OMOGUĆAVA REVERTO

Ove jeseni ne skidamo se iz kaubojki. Izdvojile smo najbolje modele iz aktualne ponude

Kaubojke su jedan od onih komada koje svi uvrstimo u svoj ormarić s obućom, prije ili kasnije

Nije sasvim poznato tko je osmislio prve kaubojke i gdje je to točno bilo. Neki kažu da je bilo u Missouriju, neki da je bilo u Teksasu, no sigurno je da su ih kauboji nakon Američkog građanskog rata već nosili. Bile su im praktične jer su u njima mogli jahati, bile su dovoljno visoke da u njima mogu prelaziti potoke i rijeke, te su bile dovoljno udobne da u njima mogu provesti cijeli dan. Špičasti vrh dobile su nešto kasnije, krajem 19. stoljeća jer je tako bilo lakše baratati stremenom kad ste u žurbi.

No, kaubojke danas više nemaju veze s pravim kaubojima. One su nadišle svoju funkcionalnu ulogu i postale dio povijesti mode. Nosile su se u tridesetim godinama prošlog stoljeća pa onda opet u sedamdesetima, a nose se i danas, u ovoj ćudljivoj 2020. godini.

KAKO TRENDSETERICE NOSE KAUBOJKE OVE SEZONE

Trendseterice kaubojke ove sezone kombiniraju na najrazličitije moguće načine, a izrazito ih je popularno kombinirati uz haljinu mini, midi ili maksi dužine. Uz maksi haljinu sjajno će izgledati visoke kaubojke dok će one u formi gležnjača savršeno pristajati uz mini haljinu.

Upravo na taj način nosi ih i hrvatska trendseterica Lidija Lešić, a mi moramo priznati da nam genijalno izgledaju i uz skinny traperice i kariranu košulju ili kakav oversized pulover. Kaubojke sjajno funkcioniraju i uz mini suknju ili kratke hlačice, a ponuda je ove sezone zbilja raznolika pa će svatko pronaći model koji se lako može iskombinirati s komadima koje već ima u ormaru.

GDJE NABAVITI NAJBOLJE MODELE ZA SEBE

Ponuda kaubojskih čizama ove je sezone zbilja bogata, a mi ne možemo odoljeti onima s potpisom brenda Replay. Niski modeli s remenjem, ružama, zakovicama i uzorkom krokodilske kože tu su za rokerice u duši. Smeđi modeli sa životinjskim uzorkom oduševit će klasičarke koje vole kaubojke u njihovom izvornom obliku, a one visoke voljet će i bajkerice koje će ih kombinirati s kožom kao i romantičarke u duši koje će ih kombinirati s maksi haljinama. Najbolje modele iz ponude razgledajte u galeriji, a cijelu Replay kolekciju za jesen/zimu 2020./20201. pogledajte u njihovoj online trgovini i Replay dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku i Zadru.

1.970,00 kuna

1.880,00 kuna

1.880,00 kuna

1.720,00 kuna

1.720,00 kuna

2.210,00 kuna

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba