VIJEST

Ove dvije Dalmatinke su prvi put nosile revije na Tjednu visoke mode. Čule smo se s njihovim agentom

Hana i Marija članice su modne agencije Relatum Models i po prvi put su nosile revije na Tjednu visoke mode u Parizu

Pregledavajući revije s Tjedna visoke mode u Parizu u moru modela naišli smo i na nekoliko naših djevojaka. To su u prvom redu super popularna Faretta iz modne agencije Colors Model Management koja je u vrlo brzom periodu postala omiljena kod većine dizajnera te već nekoliko sezona za redom nosi sve značajnije revije.

View this post on Instagram

@netaporter EIP Prive High Jewellery

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Još jedno poznato lice je i Yvonne također iz agencije Colors Models Management koja je po uspješnosti na pistama rame uz rame sa Farettom. Uz ova dva dobro poznata imena tu je i Alena Kananović uzdanica zagrebačke agencije Midikenn koja je nosila revije Stephane Rolland i Ziad Nakad te je inače jedno od omiljenih lica kuće Dior.

View this post on Instagram

Merci @azzaro_official ?

A post shared by Yvonne (@yvonne.b.97) on

Najveće iznenađenje bile su dvije mlade i sve uspješnije djevojke iz Dalmacije: Hana Griželj i Marija Filipović čija je matična agencija Relatum Models te su po prvi put nosile Haute Couture revije.

Tako je Hana Griželj 19-godišnjakinja iz Solina nosila tri revije i to Armani Privé, Yanina i Christophe Josse, dok je 18-godišnjakinja Marija Filipović iz Brela nosila sljedeće revije: Celia Kritharioti, Yumi Katsura i Fahrad Re. “Obje su zamijećene prije otprilike dvije godine na Elite Model Looku te nakon editorijalnih snimanja i priprema u Hrvatskoj plasirane su u Women Paris (Hana) i City models Paris (Marija) i poslije odrađenih castinga imale uspješnu Haute Couture sezonu.” kaže Marko Lovrić, njihov agent. Cure su svojom odvažnošću, stavom i specifičnim modnim lookom oduševile dizajnere i vesele se novim izazovima i poslovima.

@HANA_GRIZELJ
@HANA_GRIZELJ
@MARIJAFILIPOVIC3107
@MARKO.RELATUM

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba