HRVATSKI BREND

Ovaj unikatni nakit od smole i drveta inspiriran je ljepotama Dalmacije. Upoznajte osnivačicu

Soul Of Nature je jedinstveni brend nakita na našem tržištu

Od brendova nakita preko onih s kolekcijama odjeće pa do brendova namještaja i igračaka, u novoj rubrici Super1 vas upoznaje s hrvatskim brendovima koje neumorno pokreću hrvatski kreativci.

Ime brenda: Soul of Nature.

Brend je pokrenut: prije gotovo godinu dana, ali s aktivnom izradom i prodajom unikatnog nakita krenuli smo nedavno. Koliko god teška, pandemija koronavirusa dovela je našu obitelj na jedno mjesto i tada sam, uz njihovu pomoć, savladala društvene mreže kao temelj našeg oglašavanja i direktni put do publike. Oni su brzo prepoznali naše unikatne ogrlice i tu je sve krenulo i preraslo naša očekivanja.

View this post on Instagram

U naletu inspiracije, nastao je sinoć, prije nego što nam je svjetlo dopustilo da ga uopće pogledamo u punom sjaju. Jutros nam je sunce otkrilo da se sastoji od žala, vala, mora, neba i ptica. ? #epoxyresin #epoxyresinart #seaside #jadranskomore #statementnecklace

A post shared by Soul of Nature (@_soulof_nature) on

Brend se bavi: izradom unikatnog nakita, u prvom redu ogrlica, od drveta masline i epoksi smole. Materijal ručno oblikujemo pa je svaka ogrlica jedinstvena i neponovljiva.

Iza brenda stoji: Maja Vican, po struci profesorica politike i gospodarstva, ali umjetničkog duha. Ja izrađujem nakit i vodim sav kreativni dio posla. Za komunikaciju s kupcima, medijima i vođenje društvenih mreža zadužena je moja snaha, Ivana Granić Vican, samozaposlena kreatorica sadržaja koja obavlja operativni dio posla.

View this post on Instagram

Ovaj nakit za nas je simbol nade. Na što tebe podsjeća ovaj plavi komad? ???? #epoxyart #epoxyjewelry #olivetree #jewelry #epoxy #epoxyjewelry #dalmacija #visitimotski #bluelake #modrojezero

A post shared by Soul of Nature (@_soulof_nature) on

Pokrenula sam ga jer: Soul of Nature plod je moje urođene potrebe za kreiranjem i stvaranjem. Cijeli život vodi me vjera u to da je svaka žena jedinstvena i neponovljiva te da zaslužuje upravo takav nakit.

Moje stvari možete razgledati i kupiti: na Instagramu. Tamo najčešće komuniciramo s klijentima i ažuriramo ponudu koja se, zbog unikata, mijenja svakodnevno pa kataloge ažuriramo i šaljemo na uvid svakom novom kupcu.

Cijene proizvoda kreću se: 150 kuna za jednu ogrlicu.

Nove stvari u ponudi možete očekivati: u našoj maloj radionici aktivno je svaki dan pa gotovo svakodnevno imamo i nove modele u ponudi.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba