STIL

Ova nas je Njemica skroz osvojila svojim fora stilom. Uvijek je i savršeno usklađena sa suprugom

Britt Kanja i Günther Krabbenhöft posve su jedinstveni par umirovljenika koji privlače pažnju gdje god da se pojave

Instagram je jedno od mjesta na kojem najčešće nailazimo modnu inspiraciju, ali činjenica je i da ondje svi, u većoj ili manjoj mjeri, poštuju jednaka stilska pravila. Upravo smo zato sretne kad naiđemo na nekog osebujnog, prepoznatljivog i svojeg, kao što je slučaj bio s Njemicom Britt Kanjom, koju na Instagramu prati preko 27 tisuća ljudi. Sa suprugom, Güntherom Krabbenhöftom, živi u Berlinu i dobro su poznata lica na raznim društvenim događanjima.

View this post on Instagram

💫👑💫👑 INSPIRATION 👑💫👑 💫👑💫👑💫👑 AT FIONA BENNETT'S 👑💫 hat @fionabennett_official jewelry: @hong_bock handbag: @picard_lederwaren_officiialo

A post shared by Britt Kanja (@britt.kanja) on

Gdje god da se pojave, proći će vrlo, vrlo zapaženo, i to zbog svojih pomno razrađenih modnih kombinacija. Neovisno o trendovima, ovaj je par kroz godine uvijek ostao vjeran sebi i svojoj estetici, pa ih tako nikad nećete vidjeti ni u trapericama, a o trenirkama da i ne govorimo. Britt gotovo uvijek nosi haljine ili suknje, u kombinaciji s visokim potpeticama, i najčešće šeširom i obiljem nakita, dok Günther bira odijela. Obožavaju ih street style fotografi, a u mirovini i dalje posjećuju modne revije i druga događanja.

I da, ako ste pomislili da je moda povezana s njihovim (bivšim) profesijama, prevarili ste se; on je radio kao chef, a ona kao profesionalna plesačica. Neke od njihovih najzanimljivijih modnih izdanja možete provjeriti u nastavku.

View this post on Instagram

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * REFLECTION AFTER INSPIRATION *

A post shared by Britt Kanja (@britt.kanja) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba