MODA

Ova kolekcija mlade ilustratorice Lare Žigić podsjeća nas da je odmor vrijedan kao i rad. Preslatka je

Nastala je u suradnji s Caspar designom, napravljena je od organskih materijala, a čine je majice i torbe

Nakon što je završila je dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, Lara Žigić krenula se baviti ilustracijama te digitalnim i grafičkim dizajnom. U slobodno vrijeme, rekla nam je, podučava jogu te kroz praksu i filozofiju joge osvještava zdrav odnos prema tijelu, prirodi i ekologiji, dok joj slično omogućuje i rad s Caspar designom iz Varaždina.

Lara je upravo s Caspar designom krenula u suradnju ovog proljeća i predstavila svoju prvu mini kolekciju. U potpunosti je izrađena u Hrvatskoj, napravljena je od organskih materijala i koristi prirodne boje, a sastoji se od torbi i majica koje dolaze u 100 posto organskom pamuku.

PR

Ideja je, doznajemo, bila inspirirati ljude te im omogućiti da sebi i svojim bližnjima poklone kreativni odjevni predmet. Prva mini kolekcija sastoji se od četiri inspirativne poruke: rest, hang on, fit feminist i breathe.

Rest šalje poruku da je odmor jednako bitan kao i naporan rad, Hang on nam pomaže da se naučimo nositi s teškim životnim situacijama, dok Breathe upućuje na život u trenutku. Naša prošlost, tvrdi Lara, ne treba određivati našu sadašnjost i zasigurno ne ograničavati našu budućnost. Fit feminist potiče na jednakost između muškarca i žena, ali i potiče, naglašava, i na brigu o vlastitom tijelu, umu i duhu.

PR

“Ako želite inspirirati dragu osobu, poručiti joj da napravi pauzu, udahne i uoči ljepotu u jednakosti muškarca i žene, ove majice i torbe su pun pogodak”, poručila je Žigić. Kolekcija možete naručiti putem webshopu, a detalji vas čekaju na Larinom Instagram profilu.

PR
PR
PR

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube