STIL

Ona je baš kul. Otkrijte stil regionalne glazbene zvijezde Senidah

Senidah nam je osim po glazbenom izričaju, zanimljiva i u onom modnom

Kada mi je prvi put njezino ime iskočilo na YouTubeu, preskočila sam ga, ali sam vidjela da broji milijunske preglede i ostala mi je urezana u nekoj komorici mog mozga. Nakon nekog vremena čula sam ekipu kako priča o novoj glazbenoj zvijezdi i tvrdi da je genijalna – da, radilo se o istoj osobi čiji sam video preskočila na YouTubeu i shvatila da se pogreška brzo mora ispraviti. Poslušavši jednu njezinu stvar, brzo sam tražila sljedeću i ostalo je povijest, oduševio me njen glazbeni izričaj i postala sam ovisna o njenim pjesmama.

Senidah, pravim imenom Senida Hajdarpašić, slovenska je glazbenica koja je popularnost stekla nakon objave prve solo pjesme Slađana koja je zabilježila golemi uspjeh te od tada njena glazbena karijera ide strelovito naprijed te u ožujku ove godine izdaje album prvijenac naziva Bez tebe te singl Mišići koji broji nevjerojatnih 26 milijuna pregleda. Kada bih njen rad trebala žanrovski označiti, rekla bih da je to spoj rapa, R&B-ja s tendencijom trapa upakiran u moderan zvuk. Sve u svemu vrijedi poslušati.

Zavirivši na njen Instagram oduševljenje je bilo još i veće jer sam shvatila da se radi o beskompromisnoj ženi kojoj je moda igra, a njen urbani stil oblačenja nalik je onom na svjetskoj sceni. Omiljeni odjevni komadi sudeći po viđenom su joj svakako oversized odijela nalik na ona iz muškog ormara, te široki radnički kombinezoni dok su joj sunčane naočale zaštitni znak. Modni miks devedesetih, glamura te suvremene ulične mode rezultirali su specifičnim stilom koji ju izdvaja od ostalih copy paste kolegica. U nastavku donosimo njena najzanimljivija izdanja s Instagrama.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba