VIJEST

Omiljeni hrvatski brend Minimal Chic sada ima dezinfekcijski gel za ruke

Ovih je dana potreba za dezinfekcijskim sredstvima veća no ikad, pa je Minimal Chic predstavio svoj gel

O Minimal Chicu smo već pisale, ali i naručivale nekoliko puta tako redovito pratimo i sve njegove novitete. Trenutno su sve snage usmjerene ka zaštiti od korona virusa i već dulje vrijeme se traži proizvod za dezinfekciju više. Aleksandra Kovačić, osnivačica brenda jučer je objavila novost u svojoj ponudi, a to je dezinfekcijski gel za ruke.

Minimal Chic gel se sastoji od 70%-tnog etanola, glicerola, aloe vere, pročišćene vode, eteričnih ulja čajevca i slatke naranče. Ne isušuje kožu i nije ljepljiv, a pakiranje je od 100 grama. Saznale smo da košta 30 kuna i da je dostupan.

 

View this post on Instagram

Da mi je netko rekao da će dezinfekcijska sredstva i toalet papir postati najtraženija roba, vjerojatno bih se nasmijala. Nažalost, nije smiješno i svakome danas trebaju dezinfekcijske maramice, tekućine, gelovi. Minimal Chic gel se sastoji od 70%-tnog etanola, glicerola, aloe vere, pročišćene vode i eteričnih ulja čajevca i slatke naranče. Ne isušuje kožu i nije ljepljiv, a pakiranje je od 100 grama. Zdravlje i higijena su najvažniji, kozmetika može čekati??

A post shared by Aleksandra Kovacic (@minimal_chic_cosmetics) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba