#DANCINGSTORIES

Omiljeni brend ulične mode nam poručuje da ovaj Dan žena plešemo slobodno, baš onako kakve jesmo

Poznati high street brend & Other Stories i Losanđeleska plesna skupina LACMDS zajedno su pokrenule projekt za Dan žena

Ovo je genijalno, a Međunarodni dan žena svakako treba dostojanstveno obilježiti. Pored akcija i marševa imamo i nešto ležerniju opciju koja bi da živimo u inozemstvu podrazumijevala ples u dućanu & Other Stories. Ulični brend koji volimo udružio je snage s plesnom skupimo u Los Angelesu te pokrenuo inicijativu koja se ne temelji nad određenim proizvodom, već jednostavno, na plesu. Slučajno je taj dan i rođendan brenda, pa je slavlje još prigodnije.

“Međunarodni dan žena je prilika za slavlje doprinosa i uspjeha žena“, rekla je osnivačica LACMDS-a Angela Trimbur za časopis Vogue. Snimile su nekoliko simpatičnih videa koje možete pogledati na YouTubeu, ali i jedan koji možete pogledati na službenim stranicama.

 

Poruka kratkih videa je jasna kao i poziv na akciju kako bi se žene solidarizirale jedna s drugom te podigle vijest o problemima s kojima se još suočavamo. Cilj je stvoriti jasnu buku, pokazati sebe u pravom svjetlu, ne brinuti za nebitne stvari, biti autentičan te isplesati sve nesigurnosti.

Plesačice su odjevene u novu kolekciju brenda, ali ona je ovdje na drugom mjestu u odnosu na pokrete i poruku koju šalju. “Dosta smo razgovarale o tome kako bismo mogle uključiti u kolekciju u priču bez da ju odjenemo, ali nije bilo opcije da plešemo gole”, izjavila je Anna Nyrén, voditeljica ove sjajne suradnje. Pogledajte videa i zaplešite i same i to ne samo na Dan žena.

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba