HRVATSKA MODA

Ogi Antunac ima novu kolekciju idealnu za tople dane na moru. U kaftanu želimo provesti ljeto

Link Yachting kolekcija izrađena je od lana, ali ima jedan jako poseban detalj

Za vruće dane u gradu ili na moru, najčešće biramo bijelo. Osim što izgleda čisto i profinjeno, bijela odbija sunce pa će nam u njoj biti i manje vruće. Temperature su sad već opasno visoke, pa nam je nova kolekcija Ogi Antunac došla kao naručena. Link Yachting je nova kolekciju koju je posvetila moru, za koje kaže da joj je velika ljubav.

“Link Yachting kolekcija nastala je kao jedna intimna priča moje ljubavi prema moru i brodovima. Od malena su me selili po raznim jedrilicama, barkama, jer mi je tata veliki zaljubljenik u brodove. Tako sam zapravo shvatila da imam potrebu dizajnerski reagirati i na taj dio svojeg života”, izjavila je dizajnerica.

Sanja Jagatić

Kampanju je osmislila i snimila na plaži u Omišlju, jednom od mjesta na kojem svake godine ljetuje kao i na brodu. Posebnost odabranih lokacija je jedna osobna priča, a kolekcijom je odala počast nekim drugim vremenima i mjestima koji i dan danas u njoj bude lijepe osjećaje.

“More je meditativno, hrani me, opušta i što sam starija to sam više vezana za svoje trenutke u Omišlju. Upravo sam zato za lokaciju snimanja nove kampanje odabrala svoje najdraže kupalište i brod kojim smo obišli predivne uvale na kojima uživam gotovo svakog ljeta”, rekla je Ogi.

Sanja Jagatić

Nova kolekcija se sastoji od ključnih ljetnih komada koji su moderni i praktični. Kratke široke hlače, duga košulja koja se može nositi na više načina, duga haljina koja se veže ispod prsa i kaftan u kojem želimo provesti ljeto. Dizajnerica uvijek pomno odabire materijale za svoje kolekcije, a sada je koristila kvalitetni lan na koji je stavila poseban print Sail away with Link i geografsku koordinatu New Yorka. “Oduvijek sam maštala da jedrilicom uplovim u New York. Nažalost ovu godinu iza nas mogli smo samo maštati o tome, ali ipak kad stavite prst u more spojeni ste s cijelim svijetom.” Modeli u kampanji su Pavla Predović (Talia) i Luka Skočilić.

Osim navedenih komada za žene, ovo je prva kolekcija u kojoj je predstavila i nekoliko muških modela. Kolekcije možete pratiti na link-by-ogi.com, kao i na službenom Instagram profilu.

Sanja Jagatić
Sanja Jagatić
Sanja Jagatić
Sanja Jagatić
Sanja Jagatić
Sanja Jagatić
Sanja Jagatić
Sanja Jagatić
Sanja Jagatić

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube