CRVENI TEPIH

Održana je premijera druge sezone serije Euphoria, a Zendaya je opet zakucala s vintage kombinacijom

Nosila je prugastu vintage Valentino haljinu

U Los Angelesu je ovog tjedna održana premijera druge sezone serije Euphoria. Zendaya, jedna od glavnih glumica koja je za ulogu u njoj dobila nagradu Emmy 2020. i tako postala najmlađa glumica u povijesti kojoj je to uspjelo, na crvenom tepihu pojavila se u vintage Valentino Garavani haljini. Mlada glumica kojoj je američki CFDA prošle godine dodijelio nagradu ikone stila kao najmlađoj osobi do sada, već je poznata po odličnom izboru vintage kreacija.

U studenom 2021. na dodjeli nogometnih nagrada Ballon d’Or u Parizu nosila je Cavalli haljinu iz 2000. sa zlatnom kralježnicom na otvorenim leđima, a bila je i zaštitno lice za projekt kuće Valentino, Valentino Archives. Dio tog projekta je, čini se, i kombinacija koju je nosila na premijeru Euphorije. Radi se o haljini koju je na reviji Valentinove proljetne kolekcije za 1992. nosila Linda Evangelista. Ova koju je Zendaya nosila na premijeri upravo je taj model koji je nosila Linda, ne radi se o replici, a mnogi već nagađaju da je haljina najava Valentinove couture kolekcije koja će biti prikazana u siječnju, a u kojoj bismo mogli vidjeti još arhivskih komada.

Na premijeri su se, dakako, pojavili i Zendayini kolege i kolegice iz serije. Tko je sve stigao i što su nosili pogledajte u nastavku, a drugu sezonu Euphorije možete gledati na HBO-u od 9. siječnja.

Zendaya

Haljina: Valentino

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya Style Resource (@zendayastylefiles)

Hunter Schafer

Haljina: Prada

 

Alexa Demie

Haljina: Balenciaga

Sydney Sweeney

Komplet: Miu Miu

Maude Apatow

Haljina: Saint Laurent

Angus Cloud

Odijelo: Versace

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube