VIJEST

Odlične vijesti. U Hrvatsku je napokon stigao Oribe, kultni brend proizvoda za njegu kose

Hrvatsko je tržište postalo bogatije za još jedan beauty brend relevantan u svjetskim razmjerima

Borut Mihalić, vlasnik Top niche parfumerije, ni tijekom života u izolaciji nije gubio vrijeme. Kako nam je rekao, predano je radio na obogaćivanju postojeće ponude novim brendovima. Jedan od njih, koji vam ekskluzivno predstavljamo, je i Oribe, brend koji je spoj vještina, izvedbi i desetljeća iskustva u stiliziranju kose, od najboljih editorijala preko svjetskih salona do jedne sasvim nove kategorije njege za kosu.

Proizvodi iz samog vrha svjetskog frizerstva

Serene Sculp kolekcija

“Veliko mi je zadovoljstvo najaviti dolazak branda Oribe u Hrvatsku. Sretan sam jer se mojem timu i meni ukazala čast da u našem portfelju dobijemo brand, koji je jedan od najnagrađivanijih i najprodavanijih u segmentu proizvoda za njegu i stiliziranje kose, jer svatko tko prati navedeni segment i trendove zna da su Oribe proizvodi u samom vrhu svjetskog frizerstva”, rekao je Mihalić.

Magnificent Volume kolekcija

Osnivač brenda, Oribe Canales stremio je k tome da njegovi proizvodi pomiču granice. Želio je da frizeri kao i krajnje korisnice i korisnici ne samo vide, nego i osjete razliku. Rezultat je linija luksuznih proizvoda koji su jedinstveni u svakoj kategoriji; gelovi koji regeneriraju kosu, ulja koja učvršćuju, sprejevi koji ne ostavljaju bijeli trag, šamponi za njegu kože vlasišta koji pripremaju kosu za stiliziranje i na nježan način uspostavljaju ravnotežu vlasišta, bogate i pune maske poput izdašnih hidratantnih krema.

Visokotehnološki proizvodi, ali s čistim i modernim formulacijama

Beautiful Color kolekcija

Vrijedi spomenuti i da je svaki proizvod intenzivno testiran u backstageovima i na setovima kako bi bio siguran u nadmašivanje svega postojećeg na tržištu. Dok su proizvodi iznimno visokotehnološki, formulacije čiste i moderne, bez parabena i natrijeva klorida, a svi proizvodi su i bez glutena, te nisu testirani na životinjama. Sigurni su za obojenu kosu, kao i kosu tretiranu keratinskim postupkom, a imaju UV zaštitu.

U ponudi Top parfumerije trenutačno su dostupne kolekcije Signature, Gold Lust, , Magnificent Volume, Brilliance & Shine, Moisture & Control te kolekcija Serene Sculp. Oribe proizvodi od danas su dostupni ekskluzivno u Top niche parfumeriji na Trgu bana Josipa Jelačića 13 u Zagrebu i putem webshopa.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba