Super darivanje

Odabrale smo dobitnice Keune Care Sun Shield poklon paketa zbog ovih super komentara

Na našem Instagram profilu svako malo objavljujemo različite natječaje preko kojih možete osvojiti super nagrade

Prošlog tjedna na naš Super1 Instagram profil objavili smo nagradni natječaj za Keune Care Sun Shield poklon pakete. Od kad smo pokrenuli Super1, želja nam je stvarati zajednicu pravih žena koje će se međusobno podržavati, učiti i rasti. Iz tog razloga smo vam pripremile super nagrade, a za sudjelovanje je potrebno tek par koraka.

Dobitnice Keune Care Sun Shield poklon paketa su Ljiljana i Petra. Nagradna igra je bila jako jednostavna, a jedino što smo od vas tražili je da označite prijateljicu u komentare i napisati joj zašto je baš ona super osoba pa onda našu objavu podijeliti na svom profilu. Odabir je bio jako težak, ali nam je ipak uspjelo.

Tajna dviju prijateljica

Petra je osvojila Keune Care Sun Shield poklon paket jer ju je označila Ivana rekavši nam kako je tajna zašto je Petra super. Napisala je: “Čemu objašnjavati zašto si Presuper, it’s our little secret (čitaj: ne bi stalo u samo jedan komentar) Želim ti da osvojiš Keune Care Sun Shield kako bi tvoja, a i moja kosica zasjale narednih dana! #TiSiSuper1

Prijateljice koje žele trofej

Ljiljanu je označila njezina prijateljica napisavši: ” Ti si baš super i zaslužujemo ovakvo nešto da podjelimo. Stalno se mučimo sa kosom i frizurom kad nas majka priroda nije nagradila kosom poput foto modela, pa sve moramo rješavati uz pomoć vrhunskih preparata kako na glavi ne bi imale sijeno. Zato se nadam za nas obje da ćemo biti sretne ruke i osvojiti ovo poput našim zlatnih dečki u Rusiji pa da i mi imamo svoje trofeje!”

Čestitamo dobitnicama!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba