HRVATSKA MODA

Novi A’Marie kupaći kostimi osvojili su nas na prvi pogled. Pogledajte cijelu kolekciju

Chapter One: Fête d’été prvi je dio cruise kolekcije zagrebačke dizajnerice koji donosi neodoljive kupaće kostime

Dizajnerica Anamarija Brkić koja se krije iza brenda A’Marie, upravo je predstavila novu kolekciju kupaćih kostima. Radi se o kolekciji nazvanoj Chapter One: Fête d’été, odnosno prvom dijelu cruise priče koju je dizajnerica pripremila za ovo ljeto.

U fokusu kolekcije je A’Marie muza Nabilah Harron i kupaći kostimi koje nosi. Oni ove sezone dolaze u tri modela. To su Iro, model na jedno rame koji dolazi u bojama Nero, Avorio, Patagonia i Riad, zatim Bonita, model poseban po tome što se može vezati na nekoliko, a dolazi u bojama Nero, Trophy, Zodiaco i Angora, te prošlogodišnji miljenik Rio, koji ovaj put dolazi u bojama Nero, Lanzarote, Barocco i Army. Kostimi su izrađeni od visokokvalitetnog materijala koji ima UV zaštitu, otporni su na klor i piling, a dolaze u dvije veličine.

Uz kupaće kostime, tu su i modni dodaci među kojima se posebno ističu šeširi Ai i Ai Piccolo te Haya, prošlogodišnji favorit s obodom širine devet centimetara. A tu su i ručnici Bisou s motivom ženskog lica, Agave s motivima velikih listova i Isla s ljuskim pomponima.

Kolekciju možete pronaći u A’marie trgovini (Gundulićeva 19) i na službenoj stranici. Nabilah Harron našla se u ulozi modela, a zaslužna je i za vlastiti makeup, snimila ju je Senja Vild u Malom dvorcu, a za kreativno vodstvo zaslužna je Ana Bacinger. U nastavku pogledajte sve fotografije iz kolekcije.

S

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba