MODA

Nova Reebokova kolekcija namijenjena je svima koji žele pokazati svoju kreativnost

Nova Reebokova Meet You There kolekcija namijenjena je svima koji su spremni rušiti standarde

Meet You There kolekcija za jesen/zimu 2019. snimljena na pustim ulicama New Yorka slavi neustrašive žene i muškarce koji se ne boje izdvojiti iz mase i činiti stvari drugačije. Ova kolekcija želi ohrabriti sve kreativne pojedince da sruše standarde i stvore vlastiti prepoznatljivi identitet.

Pored pjevačice Cardy B koja je zaštitno lice, kampanja ujedinjuje još šest pojedinaca koji kroz svoju neprestanu želju da ruše standarde na najbolji način prezentiraju svoj kreativni svijet. S najboljim europskim underground DJ-vima i glazbenicima – DJ Taylah, DJ Ruby Savage iz Nizozemske, DJ Bambounou iz Pariza, Tommy Gold iz Londona, pjevačica i kantautorica iz Čilea Amber Donoso te voditeljica na NTS radiju Chloedees kampanja je u sebi utjelovila najkvalitetnije klupsko okruženje u kojem su nastale neke od najkreativnijih suradnji.

MYT kampanja predstavlja kolekciju s dojmljivim look bookom i spotom od 45 sekundi u kojem Cardi B, kraljica hip-hopa iz Bronxa ukazuje na važnost osobnog stila te vjernosti samome sebi. Ona je sama primjer kako raditi stvari na autentičan način, čak i kad je u pitanju moda.

Neke od zvijezda kampanje su dale svoje komentare na rušenje standarada. Ruby Savage: “DJ-ing je moje kreativno izražavanje u kojem ne postoje pravila.” Amber Donoso vezano uz to izjavila: “Rušiti standarde znači izdvojiti se i razlikovati od drugih.” Chloedees je svojom izjavom mladima uputila važnu poruku: “Mladi moraju kontinuirano ulagati u sebe. Imajte strpljenja, jer kreativno strpljenje je ključno.”

Kreirana za žene i muškarce, nova kolekcija već na prvi pogled osvaja svojom individualnošću zbog čega može naći mjesto u svakom ormaru. Komadi dostupni u proširenim veličinama, od XXS do XXL, među kojima su trenirke, tajice, sportski grudnjaci, kratke hlačice i majice, odlikuju se velikim oznakama brenda, jarkim bojama i modernim krojevima koji se mogu nositi u različitim prigodama. Ne samo u teretanama već i za noćni izlazak. Komade iz nove kolekcije možete pronaći kod Reebokovih partnera: Intersport, FitZone by Polleo Sport, Top Sport i Sport Moda.

Myt Bralette 229,00 kuna

Myt Paneled Polytight 349,00 kuna

Myt Reebok Muscle 199,00 kuna

Myt Solid Tee 219,00 kuna

Myt Women Jacket 499,00 kuna

Myt short 299,00 kuna

Myt Woven Zip 449,00 kuna

Myt Woven Zip 449,00 kuna

Myt Women jacket 499,00 kuna

Myt Aop Legging 349,00 kuna

Myt Paneled Polytight 349,00 kuna

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba