NAKIT

Nova My Mon Mon kolekcija prstenja nas je oduševila. Želimo ih sve

Nova SIMPLE kolekcija brenda My Mon Mon spektar je nakita koji ćete obožavati

Posebna novost i vizualna senzacija je KRINKA edicija prstenja izrađenih od lijevanog srebra sa utisnutom oznakom 925 i zaštitnim znakom. Sistemska vrijednost modularnosti i koncept “manje je više” glavne su odrednice usađene u geometrijski oblikovanu formu proizvoda. No osim glavnih oblikovnih osobina, ono što proizvod diferencira od ostalih je usluga protkana u kreativni proces stvaranja pojedinog predmeta uporabne namjene od metala.

Naime, svaki pojedini klijent ima mogućnost sudjelovanja u kreiranju tipiziranog predmeta upravo po njegovoj mjeri što mu omogućava diferencijaciju i samoidentifikaciju nošenjem unikatnog komada nakita. Od grubih skica formi te naznaka akcenata, bilo da se radi o koloru ili reljefnoj igri, rasle su prve ideje koje su se s vremenom pretvorile u koncept koji se dosljedno provlači i integrira u svaki pojedini komad umjetničkog nakita načinjenog od lijevanog srebra.

Vizualna dinamika i mogućnost stvaranja vlastite kolekcije koja se uvijek iznova može drugačije nositi ovisno o kombinacijama koje sistem nudi, no također mogućnost stvaranja negativa u osnovnom materijalu stapa određeni kreirani nakitni predmet sa odjevnim predmetom te umjetnički proizvod postaje dio modne odjevne cjeline baš kao što nalaže tradicijska etno kultura našeg podneblja, no ovaj puta s odmakom prema suvremenom kroz adaptaciju estetskog izričaja postmodernog društva.

Osim dugoiščekivanih prstenja KRINKA edicije, u SIMPLE kolekciji mogu se pronaći rukopisno prepoznatljivi komadi My Mon Mon nakita koji su ovoga puta dizajnirani obrnutim putem, odnosno vođeni idejom dekonstrukcije i vraćanja svakog pojedinog modela iz prethodnih kolekcija u inicijalno stanje decentnog kostura lišenog svakog suvišnog detalja. Vođeni idejom modnog recikliranja nastala je potpuno nova priča – jednostavna, ali snažna i spremna za integraciju u svaki modni izričaj djevojke i žene koja ga nosi. Direktnu kupnju možete obaviti na sljedećem linku ili ih kontaktirati na društvenim mrežama.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba