HRVATSKA MODA

Nova modna priča sestara Boudoir nadahnuta je prirodom

Nova modna priča sestara Boudoir ostavit će vas bez daha

Nadahnute uistinu raskošnom florom i faunom, i svim tim malenim, čarobnim i gotovo skrivenim detaljima koji uvjerljivije govore o životu nego li itko od nas može dočarati pričom, uistinu jedinstvene sestre Boudoir i ove modne sezone redefiniraju svoj svijet u kojem nema mjesta pojednostavljenim formama. Njihov je dizajn i u najnovijoj kolekciji prilično amorfan, ne prati crte tijela već dopušta razigranost djevojčice, ali i dekoriranost otmjene i sofisticirane žene.

Drske, drugačije, potpuno predane svojoj viziji zabavne i bajkovite ženstvenosti s dozom retro romantike, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević od ideje do gotovog proizvoda sudjeluju u onome na što stavljaju svoju etiketu. Nova je kolekcija najbolji testament tome – nešto ozbiljniji, mračni Boudoir svijet u potpunosti je naslonjen na prirodne smjene koje se događaju s hladnim danima jeseni.

Bogate i valovite teksture, kreacije s printom izazivaju pozornost na prvi pogled, kao i ušivena crta zabave, štosa i humora najistaknutiji su fragmenti velike kolekcije koju je već moguće razgledati i, potpuno očekivano, zaljubiti se, u njihovom ateljeu i showroomu u zagrebačkoj Radićevoj ulici. Fotografije potpisuje tandem Franjo Matković i Senja Vild, za šminku je zaslužna Tena Bašić, a za frizuru Katica Topčić Kevin Murphy Croatia. U ulozi modela našla se Katia K. iz IM Studio model agency.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba