HRVATSKA MODA

Nova ljetna kolekcija Anamarije Asanović ženstvena je i egzotična. Pogledajte fotke

Glumica Petra Kraljev, Anja Jozić i dizajnerica zaigrale su glavne uloge u ovoj pravoj ljetnoj modnoj priči

Od kada je stupila na modnu scenu dizajnerica Anamarija Asanović u fokus svoje inspiracije uvijek je stavljala mediteranski senzibilitet kojem je i danas ostala vjerna. Dizajnerica čije kreacije uvijek krasi epitet ženstvenost i romantika, i ovaj put kreirala je kolekciju koju će svaka žena zasigurno poželjeti u svom ormaru. Senzualnost žene, romantičan duh, putenost i ovaj put su okosnica njene modne priče i njena neiscrpna inspiracija.

Kolekcijom dominira prava eksplozija šarenih boja poput ljubičaste, žute, narančasta i neizbježna crvena boja kao odraz ženstvenosti. Koketirajući s uzorcima voća i floralnog printa u centar istraživanja ovaj put ženu stavlja u drugu kulturološku dimenziju i žensku snagu interpretira kroz mediteranski doživljaj. Kolekcijom se osjeti snažan utjecaj mističnog i pomalo egzotičnog stila čija je raskošnost naglašena upečatljivim koloritom i printom.

Žena ima milijun lica, bilo u hlačama, kombinezonu ili haljini dizajnerica nikada ne uskraćuje njenu ženstvenost već je različitim formama uvijek naglašava. Kolekcija je dostupna u A_A store, Obrov 2, Split.

 

 

 

 

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba