VIDEO

Nose se Margiela hlače s izrezanim džepovima. Koštaju 3.450 kuna, a ja sam ih napravila sama

Uz minimalne izmjene od običnih bijelih traperica napravila sam model za kojim uzdišu svjetske trendseterice

Pregledavajući fotke svjetskih trendseterica uočila sam jedan model traperica koji me oduševio. Radi se o bijelim trapericama brenda Maison Margiela s izrezima u području bočnih džepova koje sam poželjela u svom ormaru.

Ove traperice inače koštaju 3.450 kuna u online trgovini robne kuće Liberty London. Nakon dugo kalkuliranja i pregledavanja online trgovina s najpovoljnijom cijenom, shvatila sam da ne trebam potrošiti taj novac već da uz malo spretnosti mogu napraviti isti efekt i na već postojećim trapericama koje imam u ormaru. Odlučila sam im precizno odrezati unutarnji dio džepova. Primila sam se posla, a rezultat provjerite u videu.

Hlače izgledaju jako efektno pogotovo ako se nose na neku bluzu ili košulju zanimljive boje ili printa koji se onda vide kroz proreze. Ja sam se ovaj put odlučila za košulju u kraljevski plavoj, no u toplijem periodu ovakve hlače možete kombinirati s kratkim topovima tako da se kroz proreze vidi gola koža.

Ovo mi se čini kao super ideja za razbijanje monotonije u ormaru i način kako od već postojećih komada napraviti totalno nove koje su drugačiji i nesvakidašnji. Posebno zato što svi volimo biti unikatni i posebni.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba