LJEPOTA

Neva1918 je novi kozmetički brend s hrvatskim potpisom koji će vas oduševiti

Neva1918 – Hommage la Beaute odaje počast bezvremenskoj ljepoti žene

Novi luksuzni kozmetički brend predstavljen je u Zinfandel’s restoranu hotela Esplanade. Petnaest novih proizvoda utjelovljuje stoljeće ljepote, jer su tri nove kolekcije cvjetnih mirisa, ljubičice, jorgovana i nebeske ruže nadahnute nadahnute Optodermom, prvom hrvatskom kozmetikom za njegu žene.

Pod sloganom “Savršenstvo zdravlja i ljepote”, tvrtka Rave, preteča današnje Neve, početkom 20. stoljeća oglašavala je kozmetičke proizvode koji su inovativno osmišljeni, pakirani i usmjereni prema tadašnjoj ženi. Primjenjivost i atraktivnost proizvoda se za tadašnju, ali i za sadašnju suvremenu žena nije promijenila.

Inspiracija za nove kozmetičke proizvode pronađena je u fundusu tvrtke Rave i njegovim proizvodima. Novi kozmetički brend Neva1918 – Hommage la Beaute znači odavanje divljenja i počasti ljepoti s početka 20. stoljeća kroz profinjeno romantične i cvjetne mirise ljubičice, jorgovana i nebeske ruže.

Pet proizvoda iz nove kolekcije

Za cjelovitu njegu svakoj ženi će trebati: hidratantni gel za tuširanje, mirisne kreme bogate formulacije za njegu cijelog tijela, roll-on profinjenog mirisa, brzoupijajuće suho ulje za intenzivnu njegu kože i kose te hranjive kreme za njegu ruku i noktiju.

Kozmetički proizvodi Neva1918 podsjećaju na Optoderma proizvode jer detalji Art Nouveau ilustraciju pristaju modernoj ambalaži dajući joj dodatnu, premium vrijednost i prepoznatljivost na polici.

Aleksandra Dojčinović

Marko Gross, predsjedik uprave Magdis Grupe

Neva1918 tim - Ivana Glažar Bilić, Petra Ninčević, Tea Matoš i Kristina Pavlić

Olja Vori i Ana Radišić

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba