HRVATSKA MODA

Nenad Sovilj otkrio nam je od čega je izrađen divan prsten koji je na inauguraciji nosila Sanja Musić Milanović

Prva dama za inauguraciju je odabrala naušnice i prsten s potpisom Nenada Sovilja

Inauguracija novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića održana je danas u podne, a prva dama Sanja Musić Milanović zaista je blistala u elegantnoj haljini brenda Varteks. Kombinaciju je upotpunila tamnosmeđim salonkama od brušene kože te nakitom s potpisom Nenada Sovilja u koji su bile uprte sve oči. Gospođa Musić Milanović nosila je njegove naušnice i prsten koji nam je privukao posebnu pažnju pa smo odmah nazvale samog dizajnera da vidimo o čemu se radi.

Prsten je inače iz Soviljeve nove kolekcije Metamorphosis koji će u cijelosti biti predstavljena u travnju, a specifična je po tome što je gotovo u cijelosti izrađena od bisera. “Metamorfoza je kada nikako ne voliš biser, i onda ti master Jyotisha kaže da moraš nositi biser jer to je tvoj kamen i pritom od njega izdizajnirati ogrlicu za sebe, muškarca, s kamenom koji energetski predstavlja čistu žensku energiju i najženstveniji je dragi kamen. U tome sam uspio, nosim ga stalno oko vrata i uživam u njoj, a naučio sam ne samo voljeti nego i obožavati bisere”, kaže Nenad Sovilj. “Tako je nastala i cijela kolekcija posvećena biserima koji i sami nastaju kao rezultat neke promjene u samom organizmu školjke. Sposobni smo mijenjati naša uvjerenja i stavove, jer imamo svijest. Metamorfoza je ključ evolucije.”

Sanja Musić Milanović nosi prsten iz Metarmophosis kolekcije Nenada Sovilja
amir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL

Čitava je kolekcija stoga izrađena od bisera te je on jedini dragi kamen u cijeloj kolekciji, a uz njega su korišteni tek smola, zlato i srebro. Sovilj dodaje da će svijetla točka kolekcije biti ogrlica s okruglim South Sea biserom veličine 16 mm što je vrlo rijetko i jako vrijedno u svijetu morskih bisera.

U toj novoj kolekciji koja stiže u travnju, naći će se i prsten koji je Sanja Musić Milanović danas premijerno nosila na inauguraciji. On je izrađen, otkrio nam je Sovilj, od pozlaćenog srebra i također sadrži South Sea biser dok je centralni ring oko bisera izrađen od smole i emajla. Prsten teži 20 grama, a kako izgleda izbliza pogledajte na fotografiji ispod.

Nenad Sovilj

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube