VALENTINOVO

Omogućava Prahir

Ne znate što kupiti boljoj polovici za Valentinovo? Imamo detaljan vodič kroz trendove u nakitu

Od Valentinova nas dijeli još svega nekoliko dana, a mi smo posjetile zlatarnice Prahir i napravile jedan razumljiv vodič kroz nakit

Ovoga tjedna sve je u znaku ljubavi. Stigle su nove kolekcije nakita, Valentinovo je pred vratima, a s time i bezbrojni upiti prijatelja koji traže savjete što kupiti svojim boljim polovicama za Dan zaljubljenih. No, proljeće koje je pred nama sa sobom nosi niz trendova u nakitu koji mogu itekako olakšati kupnju.

Zato smo posjetile zlatarnice Prahir i snimile jedan razumljiv vodič kroz trendove i stilove među kojima ćete sigurno pronaći nešto prikladno za Valentinovo.

KAKO ODABRATI PRAVI NAKIT ZA PRAVU OSOBU

Pri biranju nakita, svakako uzmite u obzir svakodnevni stil i preferencije osobe kojoj kupujete poklon.

ZA ZALJUBLJENE U VALENTINOVO

Za žene koje zaista obožavaju Valentinovo i vole ga obilježiti svake godine poklonom ili odlaskom na svečanu večeru, zlatarnice Prahir imaju novu kolekciju koju su nazvali Love Cut, a koja je puna prigodnog nakita s motivima srca. Za njih odaberite prsten s dijamantom u obliku srca ili upečatljiv lančić s privjeskom. Sigurno će ih oduševiti.

ZA LJUBITELJICE TRENDOVA

Za one koje obožavaju nakit i vole ga nositi tijekom cijele godine, Prahir ima prekrasno prstenje s dijamantima koji su toliko elegantni i profinjeni da se uklapaju u svaki stil i s njima ne možete pogriješiti. A ako pak u životu imate nekoga tko pomno prati trendove, odaberite tamni kamen jer su oni ove sezone posebno popularni. Pod tim mislimo na safire i rubine koji se ističu izgledom i odmiču od klasičnog sjaja dijamanata.

ZA MINIMALISTICE

U Prahiru nisu zaboravili ni na minimalistice pa ako tražite nešto za osobu koja voli decentan i nenametljiv nakit, razmislite o prstenju s tankom linijom dijamanata ili elegantnim naušnicama od bijelog zlata ili bisera koji su također jedan od velikih trendova ove sezone.

U svakom slučaju, trk u Avenue Mall, jer Prahir ima sve na jednom mjestu.

Sadržaj je nastao u suradnji sa zlatarnicama Prahir

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba