Dress day

Ne možemo biti ponosnije. Super1 i Arena Centar predstavljaju prvi hrvatski Dan haljina

Uskoro počinje Dress day, projekt portala Super1, koji će se održati 20. listopada 2018. u Arena Centru. U vezi toga, ovo će vam biti najvažnije znati: najljepše haljine iz najnovijih kolekcija na taj će se dan moći kupiti uz 20 posto popusta

Kad otvorimo ženski ormar, jedno je sigurno – ondje na vješalicama visi brdo haljina. Zašto žene već stoljećima vole haljine, pitanje je s očitim odgovorom. Jer su ženstvene. Jer se u njima osjećamo i damski i seksi. Jer su praktične. Jer su nam, jednostavno, baš lijepe. Haljinama se divimo na crvenim tepisima najprestižnijih svjetskih i domaćih događanja, komentiramo ih (i pritom nismo nimalo milosrdne) na glumicama i pjevačicama, trošimo sate i sate ne bismo li pronašle najsličniju npr. onoj točkastoj koju je Julia Roberts nosila u filmu Zgodna žena, onoj predivnoj zelenoj Givenchy koju je nosila Keira Knightley u filmu Okajanje ili, pak, malim crnim haljinama koje je proslavila Audrey Hepburn.

Vječna ljubav prema haljinama

Dizajneri modnih brendova baš nas mame jer svake sezone naprave toliko neodoljivih modela na preklop, uskih, od tila i čipke, cvjetnih, prugastih, poslovnih, A-kroja, kratkih ili midi. Možemo tako unedogled. Istraživanja pokazuju da prosječna žena bez obzira na svoj modni stil u životu kupi barem 20 haljina različitih modela, krojeva i materijala koje nosi u raznim prigodama: od svečanih preko poslovnih, sve do ležernih i sportskih.

U kupnju haljina u Arena Centar

Zato što su nama ženama haljine životno važne, ne možemo biti ponosnije što je Hrvatska dobila svoj prvi Dan haljina. Riječ je o projektu portala Super1 koji će se održati 20. listopada 2018. u Arena Centru. Samo toga dana, u više od 20 dućana ovog najvećeg zagrebačkog trgovačkog centra, moći ćemo kupiti haljine iz najnovijih kolekcija s popustom od 20 posto. Popis dućana pronađite OVDJE

Proslavite s nama prvi hrvatski Dress day, dan koji posvećujemo najvažnijem odjevnom predmetu svih žena i svih vremena. Jedna haljina, kao nijedna!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba