Look

Naomi Campbell nosila je D&G reviju u Italiji i podsjetila zašto je najpoznatiji model na svijetu

Neki njezini fanovi nisu bili baš sretni što je, uz Campbell, reviju nosila i Ashley Graham

Na jezeru Como u Italiji održan je Alta Moda show popularnog modnog brenda Dolce&Gabbana, a reviju je nosilo desetak poznatih modela. Naomi Campbell je, ipak, najviše zablistala.

https://www.instagram.com/p/Bk6Hg65ndev/?utm_source=ig_embed

Nosila je raskošnu haljinu s perjem i neobičan dodatak na glavi, ali zapravo je ono najgenijalnije njezin graciozan hod i divno držanje. A to, s obzirom na iskustvo i s obzirom da je očito rođena kao model, posve ima smisla.

Još poznatih lica

View this post on Instagram

Lady Kitty Spencer walks for the Dolce&Gabbana Alta Moda Fashion Show in Como, July 2018. #DGLovesComo

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

View this post on Instagram

Eva Herzigova walks for the Dolce&Gabbana Alta Moda Fashion Show in Como, July 2018. #DGLovesComo

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

Osim Campbell, reviju je nosilo još poznatih lica. Među njima i Lady Kitty Spencer, inače nećakinja princeze Diane, Helena Christensen, Eva Herzigova, Maye Musk i vjerojatno najpoznatiji svjetski plus size model, Ashley Graham.

Neprimjereni komentari

Iako je Ashley bila oduševljena revijom, neki njezini obožavatelji baš i nisu. Malo su joj zamjerili što je pristala nositi njihovu reviju zbog neprimjerenih komentara koje je Stefano Gabbana nedavno iznio na račun pjevačice Selene Gomez.

On je, naime, na Instagramu ispod Seleninih fotografija napisao “È proprio brutta!” U prijevodu, “stvarno je ružna.” Ovdje su screenshotovi njegovog komentara, ali mu ovo nije prvi takav ispad. Prethodno je, između ostaloga, izvrijeđao Miley Cyrus i Kate Moss.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube