Look

Mješovita koža konačno je dobila specijaliziranu liniju za njegu koja joj vraća blistavost i svježinu

Ovaj tip kože je najzahtjevniji jer se radi o dva ili više tipova kože u jednom pa mu je potrebna posebna, ciljana njega

Karakteristike mješovite kože obično su masnija T-zona (čelo, nos i brada) te normalnim ili suhim predjelima na ostatku lica. Upravo je zato ovaj tip kože najteže njegovati jer masne dijelove treba staviti pod kontrolu, a suhe dodatno nahraniti.

Nuxe je prepoznao potrebu žena za posebnom preparativnom kozmetikom za njegu mješovite kože pa je osmislio Aquabella liniju koja kombinira dva moćna sastojka – bijeli lopoč i hijaluronsku kiselinu prirodnog porijekla.

Sinergija tri sastojka koži daju prirodni ‘blur’ efekt

 

Aquabella linija će svakoj mješovitoj koži pružiti toliko potrebnu hidrataciju i dubinski će očistiti masne dijelove. Osim toga, šećer zobi, ekstrakt zelene leće i ekstrakt dragoljuba prirodno poboljšavaju njezin izgled i daju joj svježinu.

Linija se sastoji od gela za čišćenje s mikro piling česticama, losiona za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora te hidratantne emulzije za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože, a sve proizvode možete nabaviti u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba