Vijesti

Melania Trump u Zarinoj jakni poslala jasnu poruku da joj nije stalo do imigranata, Kathy Griffin joj odgovorila selfijem

Tamnozelena jakna iz Zare koju je odjenula Melania Trump navodno nije imala nikakvu skrivenu poruku, ali sudeći prema objavi Donalda Trumpa na Twitteru ne bismo se baš složile

Budući da prva dama u javnosti obično voli nositi isključivo kreacije vrhunskih dizajnera poput Dolce & Gabbane i Valentina, Melania je ovaj put iznenadila svojim casual outfitom.

Dok se ukrcavala u avion kojim je letjela u McAllen, u Teksasu, kako bi posjetila djecu ilegalnih migranata, Melania Trump nosila je tenisice Adidas Stan Smith te tamnozelenu vojničku jaknu iz Zare koja košta samo 39 dolara. Ali najviše pažnje privukao je natpis na leđima jakne: ”Stvarno mi nije stalo. Je li tebi?”.

Kontroverzan slogan jakne

Odabir ove jakne baš s tom porukom možda nije bio najbolji izbor budući da je ovo vrijeme kada Trump provodi politiku ”nulte tolerancije”, kažu kritičari. Međutim, prva dama ju ipak nije nosila u blizini djece već samo prilikom ulaska i izlaska iz aviona.

Dežurni kritičari opleli po Melaniji

Komičarka i komentatorica društvenih zbivanja u Americi, Kathy Griffin i Stormy Daniels, pornozvijezda koja je tvrdila da je imala aferu s Trumpom 2006. godine, oplele su po Melaniji na račun njezinog izbora jakne. Osim objave njihove zajedničke fotke na Twitteru kojom jasno poručuju što misle o njezinom izboru outfita.

‘To je bila poruka za medije’

“Čak i ako je bila bijesna na medije, pričekajte tjedan dana. Nemojte to raditi baš taj dan”, rekla je Griffin. “Postoji vrijeme i mjesto” dodala je Daniels. Griffin je optužila Melanijino osoblje za odabir te jakne, te da su morali znati da je na njemu bio natpis.

Međutim, Stephanie Grisham, glasnogovornica Melanie Trump istaknula je kako nije bilo nikakve skrivene poruke, ali Donald Trump se baš i ne slaže s time, sudeći barem prema njegovoj objavi na Twitteru.

”Željela je poslati poruku medijima, lažnim vijestima. Vidjela je do koje mjere su nepošteni i zaista je baš briga”.

Ovo nije prvi put da je Melania Trump izazvala kontroverzu sa svojim izborom odjeće. Njezine cipele na visoku petu prilikom posjeta poplavljenom Teksasu nakon katastrofalnog urgana Harvey jednako tako su bile u središtu pažnju, baš kao i ova jakna.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube