KRALJEVSKI LOOK

Meghan Markle platila je 85 tisuća kuna za frizuru i malo šminke za kraljevsko vjenčanje

Meghan Markle na kraljevskom je vjenčanju zasjala u jednostavnoj vjenčanici iza koje stoji Givenchy, a make-up i frizura također su bili decentni

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle izgledala je prekrasno na dan svog vjenčanja. Našminkao ju je njezin prijatelj i vizažist Daniel Martin, a frizuru joj je radio Serge Normant koji je balerina bunđu složio u 45 minuta. Cijeli look Meghan je, piše većina stranih medija, platila gotovo 85 tisuća kuna.

Meghan Markle ima savršeno jednostavan make-up. Istražile smo svu šminku koju koristi

Izvori bliski bivšoj glumici prije vjenčanja tvrdili su kako se planirala našminkati sama, eventualno uz pomoć prijateljica, ali naposljetku se ipak prepustila profesionalnom timu.

Ne voli intenzivan make-up

ebag.fashion

Ulazak u kraljevsku obitelj inače podrazumijeva poštivanje mnogih pravila o odijevanju i make-upu kao što je, recimo, minimalizam u šminkanju. No, Meghan Markle i tako nikad nije bila ljubiteljica intenzivne šminke niti je skrivala svoje pjegice. Baš zbog toga je i cijene žene koje intenzivno prate njezinu kraljevsku priču i koje su masovno hvalile njezin look tijekom kraljevskog vjenčanja kad su joj se ispod vela nazirale pjegice.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube