PROMO

MBR BioChange® je učinkovit koncept obnove ispijene i umorne kože

Smanjite učinke vremena na vašoj koži

Ne možemo promijeniti svoju biologiju ni zaustaviti proces starenja, ali s ispravnom njegom kože možemo se suprotstaviti neizbježnim učincima vremena i učiniti ih manje uočljivima.

To je cilj linije proizvoda MBR BioChange®. Ovaj moderan i vrlo učinkovit koncept njege znanstveno je i pouzdano rješenje za obnovu ispijene i umorne kože, za poticanje obnavljanja i oživljavanje funkcija samih stanica kože. Kako bi vaša koža izgledala i osjećala se što je moguće bolje, treba je hidrirati. A jedan od najjednostavnijih načina za to je hijaluronska kiselina.

Hijaluronska kiselina (HA) prirodni je glikozaminoglikan koji se nalazi u vezivnom tkivu tijela. Ona je glavna sastavnica koja vašoj koži daje strukturu i odgovorna je za vaš popunjen i hidriran izgled. Zašto je hijaluronska kiselina tako čarobna? Prije svega, može vezati do 1000 puta više vode od svoje težine. Drugim riječima, djeluje kao humektant i zadržava molekule vode na površini kože da bi ona bila lijepa i hidrirana. Osim što pruža vrlo učinkovitu hidraciju, nekoliko istraživanja je također otkrilo da je jako dobra i za zacjeljivanje rana.

MBR Hyaluron Mask je intenzivno hidrirajuća, hranjiva i učvršćujuća kremasta maska s djelovanjem protiv bora. Učinkovito pojačava hidraciju za blistav ten:

• Intenzivno vlaži i popunjava kožu.

• Pruža trenutačno vidljiv učinak protiv bora.

• Znatno poboljšava površinsku strukturu kože.

• Poboljšava elastičnost kože.

• Djeluje protuupalno.

Nanosi se po potrebi, za trenutačno vidljiv učinak osvježenja. Nakon čišćenja i pripreme, masku obilno nanesite na lice i vrat. Izbjegavajte područje oko očiju. Masku ostavite da djeluje oko 20 minuta. Uklonite mlakom vodom ili blazinicom te nanesite odgovarajuću završnu njegu MBR ovisno o ciljanom rezultatu njege.

Aktivni sastojci: hijaluronska kiselina, visokomolekularna hijaluronska kiselina, niskomolekularna hijaluronska kiselina, FILMEXEL® Lifting Factor, Pentavitin®, Thalassin 2G, ulje makadamije, bademovo ulje, abesinsko ulje, arganovo ulje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube