BLACK FRIDAY

Mali vodič kroz Black Friday u shopping centrima, kod high street brendova i na omiljenim gradskim adresama

Kod nekih su popusti već krenuli, a neki su ih tek najaviti

Dan nakon američkog Dana zahvalnosti već je godinama poznat kao Black Friday odnosno Crni petak, a slijedi ga i Cyber Monday. Radi se o dva dana, a sve češće i cijelom vikendu ili tjednu, kada brendovi spuštaju svoje cijene i kada imamo priliku kupiti neki novi komad na popustu. Taj je dan u godini obično rezerviran za kupnju nečega što već dugo priželjkujemo, ali nismo bili spremni izdvojiti taj novac. Zato smo vam pripremile mali vodič kroz popuste koje ovih dana nude ili će tek nuditi shopping centri, high street brendovi, ali i omiljene gradske adrese među kojima ima i hrvatskih dizajnera.

SHOPPING CENTRI

Arena centar pripremio je brojne popuste koji traju do 26., a u nekim trgovinama i do 28. studenog. U hrpu trgovina očekuju vas popusti, od trgovina obuće, odjeće, nakita pa do kozmetike, dućana za djecu, stvari za dom i sportske opreme. Tako su artikli sniženi od 20 do 90 posto, a detaljan pregled trgovina s popustima čeka vas ovdje.

City Center One će povodom Black Fridaya i ove godine produžiti svoje radno vrijeme do 22 sata, a moći ćete uživati u brojnim popustima koji će biti od 20 do 75 posto, ovisno o tome što tražite. Uz neizostavnu odjeću, obuću i nakit sniženja će biti i u trgovinama s kozmetikom, trgovinama za kućne ljubimce, specijaliziranim trgovinama za djecu, optikama te trgovinama s artiklima za uređenje doma. Detaljan popis trgovina i popusta za Zagreb East nađite ovdje, a za West ovdje.

Avenue Mall je isto pripremio listu trgovina koje će imati popust i to od 20 do 70 posto. Triumph, Galeb, Adidas, Croata i mnogi drugi.

U Westgateu vas čeka više od stotinu odličnih popusta od 26. do 28. studenog u preko osamdeset trgovina. Varteks, Terranova, Mango, Prima, Optika Anda, Next, Möbel Land, Shooster, Lisca, Sancta Domenica i mnogi, mnogi drugi učinit će shopping groznicu crnog petka nezaboravnom. Detaljan popis svih popusta u Westgateu očekuje vas na linku.

Z Centar je posljednje otvoreni shopping centar koji će za Black Friday također imati popuste u trgovinama počevši od onih s odjećom i modnim dodacima pa sve do drogerija i ljekarni. Cijeli popis pogledajte ovdje.

HIGH STREET BRENDOVI

U Zari će odabrani artikli biti sniženi do 40 posto, 25. studenog preko aplikacije i 26. studenog u trgovinama, a Uterque je pripremio sniženje od 20 i 30 posto samo od 25. stueenog navečer do 26 u ponoć. Massimo Dutti imat će popust do 40 posto na odabrane artikle u trgovinama i online. Bershka je najavila do 40 posto na odabrane artikle, Pull&Bear također, kao i Stradivarius. Zatim, &Other stories nudi newsletter za prijavu, dok Asos nudi dobro zagrijavanje. H&M trenutačno ima zagrijavanje za Black Friday što uključuje popust od 25 posto na jakne i modne dodatke. Mango ima popust do 50 posto, Cropp ima 30 posto uz BLACK30HR, Benetton ima 30 posto na odabrane artikle, Weekday ima Garage sale za Black Friday.

OMILJENE GRADSKE (I NEKE ONLINE) ADRESE

Diesel je najavio 24. i 29. studenog Black Friday do 45 posto. Approved! store s tenisicama najavio je popuste do 50 posto, plus 20 posto i to od 19. do 39. studenog. A’marie je najavila Black Week od 22. do 69. studenog na odabrane artikle online uz kod EASYBLACKWEEK i u fizičkoj trgovini. Malai Concept Store ima popust online uz kod BF30 i u fizičkoj trgovini na sve. Varteks od 22. do 28. ima popuste do 50 posto, pulska dizajnerica Ivana Tomić iste te dane ima popust od 20 do 50 posto. Charlie design snizila cijene za 30 posto od 19. do 26. studenog. Kod Roberta Severa su popusti u tijeku cijeli tjedan.

Što se nakita tiče Zaks je pripremio popuste u iznosi od 40 posto na zlato i dijamante i do po posto na dio asortimana do 29. studenog, u Argentumu ima popust od 60 posto do 28.11, a hrvatski brend The All ima 30 posto popust na sav nakit uz kod THE ALL30.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube