NOVA KOLEKCIJA

LuLu Couture ima novitete za dobar styling koji će vas ujedno i dobro grijati

Hladniji dani sve su nam bliže pa tako tražimo neke od nezaobilaznih odjevnih predmeta za nadolazeću zimu

Bez svile, pletiva, oversize vesti, kaputa od kašmira i tvida ne možemo ni zamisliti naše ormare ove i svake zime. Jesen je kalendarski odavno počela i vrijeme je da uskočimo u malo toplije odjevne komade. Srećom, iz LuLu Couture su pripremili jako zanimljive novitete, a one basic komade obojao je u sasvim nove nijanse.

Dobar styling koji će vas grijati

Svako godišnje ima drugačije trendove i nekad nam se čini nemoguće stvoriti dobar styling koji će ujedno biti udoban i dovoljno nas grijati. Noviteti brenda LuLu Couture uključuju svilu, pletivo, kašmir, tvid i neopren. Svaki od materijala super se slažu jedni s drugima i lak kombiniraju.

Najvažnija karakteristika ove kolekcije je nosivost jer inspiraciju crpe iz svakodnevnog života. Iz tog razloga je kolekcija iskoristiva za svakodnevne obaveze ali i sastanke, posao, izlaske i večernje kombinacije.

Haljine zanimljivih uzoraka, boja i asimetrije svakoj ženi dati će poseban oblik i prekrasno naglasiti ženstvenost, a oversize veste su apsolutni must have i ove sezone. Novu kolekciju možete pronaći u LuLu Couture dućanima u Zagrebu i Zadru te na webshopu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba