LA PRAIRIE

omogućava orbico beauty

Luksuzni kozmetički brend koji već 88 godina radi u korist bezvremenske ljepote

Sinonim za bezvremensku ljepotu i pomlađivanje kože

La Prairie brend dobro je poznat svim beauty znalcima koji kožu tretiraju baš onako kako ona zaslužuje – s najdragocjenijim sastojcima uz mnogo pažnje. Za ovaj luksuzni brend karakterističan je spoj znanja o luksuznim vrijednostima i iznimnih koristi za kožu koji zajedno definiraju samu bit pomlađivanja. La Prairie pomlađivanje ne vidi samo kao proces, nego kao umjetnost koja koži vraća mladenački sjaj.

U vječnoj potrazi za bezvremenskom ljepotom brend La Prairie je inspiraciju pronašao u naprednim kliničkim tretmanima i tako stvorio svoj ekskluzivni stanični kompleks koji se bori protiv starenja. Strogo čuvana tajna već četiri desetljeća, ovaj kompleks je bio temelj gotovo svih formula od samog početka. Za svoje proizvode bira samo najrjeđe i najluksuznije sastojke koji u kombinaciji sa suvremenom tehnologijom postaju sinonim za bezvremensku ljepotu i pomlađivanje.

Prožimanje života znanstvenim potpisom

Ekskluzivni stanični kompleks izrađen je pomoću najsuvremenije biotehnologije i staničnih istraživanja koja revitaliziraju i obnavljaju energiju samih stanica, gdje se rađa ljepota. Njegove molekularne tajne su dokazale da djelovanje specifičnih stanica i bitnih komponenti pospješuju rast ekstracelularnog matriksa. Koža je obnovljena te izgleda njegovano i mladenački. Kako se istraživanje razvija, pojavljuju se nova otkrića dok sam kompleks nastavlja otkrivati nove aspekte unaprjeđenja formula.

Platina i zlato za bezvremensku ljepotu

S vrha svijeta do dubina mora, otkrivajući elemente zanimljive poput brzine svjetlosti ili zakopanih duboko u samoj zemlji, La Prairie je uvijek bio u nemilosrdnoj potrazi kako bi pronašao najizvanrednije i najkorisnije sastojke. Od rijetke platine, do čistog zlata i dragocjenog kavijara te velikaškog cvijeća s regenerirajućim sposobnostima, La Prairie je u stalnoj potrazi za beskonačnim mogućnostima koje se mogu pretvoriti u bezvremensku ljepotu.

Platina je jedan od najrjeđih Zemljinih resursa, podrijetlom s meteora provedenih kroz prostor i vrijeme. Uvjeren u njene moći revitalizacije i pomlađivanja, La Prairie je dodao platinu u svoj najnapredniji kompleks. Djelotvorne tvari iz platine omotane u luksuzne kreme i svilenkaste serume su simbol pomlađivanja i dojam mladenačke kože.

Perle kavijara iz drevnih oceana

Već više od 250 milijuna godina, kavijar je poznat kao čarobni izvor intenzivnih hranjivih tvari. Nekada u izobilju u morima, sada rijedak i prestižan sastojak, kavijar postaje svakim danom sve dragocjeniji. Ekskluzivni statusni simbol, poznat po svojoj prestižnosti, ali i po svojoj sposobnosti regeneriranja. La Prairie tim se zaputio drevnim oceanima kako bi skupio dragocjene perle kavijara i iskoristio njihove regenerativne sposobnosti. U današnje vrijeme korištenje kavijara u njezi kože pruža učinkovito učvršćivanje s nevjerojatnim rezultatima.

Zašto je zlato bezvremenski primamljivo?

Kozmička prašina, ostavljena od galaktičkih bogova? Željena od kraljeva, zahtijevana od alkemičara, metal toliko plemenit da se u prošlosti vjerovalo u njegove magične sposobnosti.
Jedan od prvih medicinskih sastojaka ikada prepisanih, uvijek se vjerovalo da je eliksir dugotrajnosti. Danas se njegova korisnost u službi ljepote i njege čini beskonačnom, jer ima moć da revitalizira i usavrši kožu iznutra prema van.

Raskošno zadovoljstvo i jedinstveni osjećaj

Osjeća se zadovoljstvo od samog trenutka kada proizvod dotakne kožu. Raskošne kreacije, usavršene sa stručnošću koja čini La Prairie iskustvo njege kože tako intimnim i tako jedinstvenim.
Kreme, losioni i serumi bogati su taktilnim i senzualnim iskustvima. Prilagođavaju se koži vrlo delikatno i nježno gotovo graciozno pružajući nevjerojatne rezultate.

Iskustvo pomlađivanja krije se u novom losionu

Platinum Cellular Life Lotion prožet je vječnošću platine. Rezultat godina istraživanja – vrijeme potrebno za stvaranje istinskog remek-djela – nudi esencijalni korak u Platinum Rare ritualu pomlađivanja. Platinum Cellular Life Lotion diskretne ljubičaste boje ametista, svilene teksture prvi je korak u ritualu pomlađivanja kože. Prepoznatljiv potpis Platinum Rare kolekcije predstavlja iskustvo pomlađivanja, dok koža ostaje revitalizirana, glatka i zaštićena, spremna za preostale korake u ritualu njege kože.

Pakiranje poput dragulja

Od trenutka kada ugledate zaglađeno, srebrno pakiranje, započinje jedno od najupečatljivijih iskustava u svijetu ljepote i njege. Zadivljujući mehanizam otvaranja pakiranja, koje izgledom podsjeća na dragulj jednostavno ostavlja bez daha. Staklenasta tekstura ostavlja dojam kao da se radi o daru koji svaki put ponovno otvarate…

Sadržaj nastao u suradnji s Orbico Beauty

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube