LOOK

Louis Spencer nova je zvijezda kraljevske obitelji, a kako se čini, još uvijek je slobodan

Otkako se Lous Spencer pojavio na svadbi svog rođaka princa Harryja, ljudi na Facebooku i Twitteru komentiraju koliko je privlačan

Louis Spencer je sin Charlesa Spencera, točnije nećak pokojne princeze Diane. Ujedno je i prvi bratić princu Harryu i Williamu te makar nije princ, vikont je i time prvi u redu za nasljedstvo svoje obitelji. Louis ima samo 24 godine i studira na Sveučilištu u Edinburgu.

Tijara koju je Meghan nosila na vjenčanju pripadala je jednoj važnoj ženi

Na kraljevsko vjenčanje je došao sa svojom majkom Victoriom Aitken koja je prije ulaska u brak bila poznati model, a sličnim putem krenula je i Louisova sestra Kitty Spencer koja radi kao model za Dolce i Gabbanu. Uz to zgodni Louis ima još dvije sestre, Elizu i Ameliu.

Komentari na Twitteru pokazuju koliko je Louis privlačan

“Hm, u redu, netko me treba spojiti s Harryevim bratićem Loiusom Spencerom. Mislim da sam spremna za brak.”

“Ako netko od mojih prijatelja poznaje Louisa Spencera, ovo bi bio dobar trenutak da nam dogovori spoj na slijepo.”

“I tako je bratić princa Harrya, Louis Spencer, još uvijek slobodan.”

Meghan i Harry prekršili su hrpu kraljevskih pravila tijekom svadbe, ali na vrlo simpatičan način

Premda njegova sestra Kitty često objavljuje na Instagramu, izgleda kako je on više sramežljiv tip. Louis, premda nije princ, naslijedit će aristokratsku titulu pa će se tako i njegova buduća žena zvati vikonticom. Izgleda kako se tome ponadala i Nicki Minaj koja se već “zapisala” za tu titulu još 2015. godine kada su se upoznali iza pozornice na njenom koncertu.

Nicki Minaj ga otkrila prije svih nas

“Pogledajte našu svadbenu fotografiju. Ali ozbiljno, počašćena sam da ste došli”, napisala je glazbenica prije tri godine kad je objavila njegovu fotku na svom profilu.

Budući da Louis nema Instagram i jako rijetko se fotografira, nije potpuno jasno je li slobodan ili nije. Ono što je sigurno je da nije oženjen, pišu britanski mediji.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba