VIJEST

L’Oréal građanima smještenim u SD Cvjetno naselje nakon potresa donirao gotovo 10 tisuća higijenskih proizvoda

L’Oréalova donacija proizvoda građanima Zagreba pogođenim potresom

Potres koji je 22. ožujka snažno pogodio Zagreb te oštetio brojne kuće i zgrade mnogi neće tako lako zaboraviti. Među njima je i oko četiristo Zagrepčana čiji domovi više nisu sigurni za život pa im je privremeni smještaj osiguran u Studentskom domu Cvjetno naselje.

U želji da im pruži znak podrške i solidarnosti te olakša svakodnevicu, L’Oréal Adria im je donirao 10 tisuća osnovnih higijenskih proizvoda poput šampona, gelova za tuširanje, dezodoransa, krema za njegu i drugih. Ovom gestom L’Oréal nastoji pomoći građanima koji su se našli u bezizlaznoj situaciji i ostali bez svojih domova.

Generalna direktorica L’Oréala u Hrvatskoj, VanyaPanayotova, ovom je prigodom izjavila: “Ponosni smo što smo u vrlo kratkom roku ovom gestom mogli pridonijeti olakšanju daljnje svakodnevice zagrebačkih obitelji najviše pogođenih potresom, ali i održavanju neophodne higijene koja je prijeko potrebna u trenucima borbe protiv virusa. Zaista se nadamo da će se sve obitelji vrlo brzo vratiti svojim toplim domovima.”

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba