HRVATSKA MODA

Ljetnom kolekcijom brenda Klisab dominira popularni tie dye. Razgledajte je

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić upravo su predstavili novu kolekciju za ljeto 2020.

Klisab je trenutno jedan od najpopularnijih hrvatskih brendova i njihove se nove kolekcije s nestrpljenjem iščekuju. Tako je i s ovom koju još nismo imali prilike vidjeti na pisti, ali možemo je razgledati u obliku fotografija.

Kolekcija je nazvana jednostavno LJETO20, a njome dominira tzv. tie dye uzorak. “Pamučni popelini, keperi i viskoze ručno su tretirani za kreiranje uzoraka, zbog čega svaki pojedini odjevni predmet iz ove kolekcije izlazi kao neponovlji”, kažu dizajneri u priopćenju za medije.

Nova kolekcija donosi ljetna odijela, haljine, košulje, tunike i majice kao i prepoznatljive kožnate torbe koje su jedan od zaštitnih znakova brenda kao i sunčane naočale koje je dvojac kreirao za Ghetaldus. Lookovi su u kampanji za kolekciju upotpunjeni Z_ Code_Z cipelama, a svi su snimljeni na atmosferičnim obroncima Žumberka.

Fotografije potpisuje Petra Mrša, makeup Petra Sever za Estée Lauder, kosu Ante Pažanin, stilistu je asistirala Hana Matić, a u ulogama modela našle su Mia Matić i Iva Marušić iz agencije Talia Model dok je za produkciju zaslužan Nikola Beban.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube