MODA

Ljetna kolekcija brenda & Other Stories probudila nam je nostalgiju. Pogledajte je samo

Brend iz H&M-ove grupe od ovog bi mjeseca trebao dostavljati u Hrvatsku

Iako još ne znamo točan datum kad će & Other Stories, poznati švedski brend čiji je vlasnik H&M, početi dostavljati u Hrvatsku, po svemu sudeći to bi se moglo dogoditi upravo u svibnju. Jedan od brendova iz grupe koji također pokreće dostavu za Hrvatsku, Monki, objavio je da kreće s dostavom 14. svibnja, a vjerujemo kako neće dugo od toga proći da dočekamo i & Other Stories, Cos i Arket koji također dolaze.

Do tada planiramo što ćemo sve iz njihovih raskošnih ponuda nabaviti, a za oko nam je posebno zapela ljetna kolekcija & Other Stories. Fotografije kojima je prezentirana bude nostalgiju za nekim boljim danima unatoč tome što sugeriraju upravo to da ostanemo kod kuće dok se situacija s pandemijom koronavirusa ne suzbije.

Retro kupaći kostimi, marame na glavi i lepršave haljine od pamuka i lana odišu ljetnom opuštenošću i bezbrižnošću za kojom žudimo. Atmosfera lagodnog života na selu nosi upravo to, a kako je sjajno zabilježena na fotografijama pogledajte u nastavku.

KOMADI KOJI ĆE TRAJATI

Sjajno je što u ovoj kolekciji ima niz komada koji će nikad neće izaći iz mode. Tu je tako jedna divna bijela haljina sa sitnim plavim cvjetićima, pleteni rajf, naušnice s motivima školjaka. Sve su to komadi koje zbilja možemo nositi svakog ljeta. Pogledajte neke od njih u galeriji.

Haljina 904,50 kuna

Rajf 203,35 kuna

Gornji dio kupaćeg kostima 273,45 kuna

Donji dio kupaćeg kostima 203,34 kuna

Sandale 624,09 kuna

Naušnice 133,23 kuna

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube