Look

Lions obrve novi su hit na Instagramu. Izgledaju super i jako prirodno

Novi trend podariti će vam prirodan i pun izgled obrva

Nedavno smo imale priliku vidjeli Rihannu na naslovnici britanskog časopisa Vogue i na trenutak bile u iskušenju da stanjimo obrve te tako ponosno nosim look koji je bio popularan u 90-ima. No, nemojte pasti u zamku i to napraviti jer ćete vrlo brzo požaliti nakon što na društvenim mrežama ubrzo osvane s debelim i super oblikovanim obrvama.

Ako svakako želite biti u trendu, preporučujemo lions obrve. Riječ je o debelim, gustim obrvama koje neodoljivo podsjećaju na lavlje. Upravo taj oblik biti će iznimno popularan ove sezone. Pitate se kako to možete postići? Jednostavno četkajte obrve prema gore, tako da zauzimaju više prostora na vašem licu. Vrlo jednostavno, zar ne?

View this post on Instagram

Thankful for the stars and the moons ✨? and all my beautiful friends, family and absolute angels in my life ❤️

A post shared by Bambi Northwood-Blyth (@bambilegit) on

Prvi korak u postizanju ovakvog oblika je odbacivanje pinceta ili voska kako biste imali dovoljno dlačica ispod luka obrva. Nakon što su narasle, olovkom za obrve možete dodatno stvoriti iluziju punijih dlačica, a zatim ih četkicom lagano počešljajte prema gore. Možete ih i fiksirati gelom za obrve.

https://www.instagram.com/p/BkyG0wOg9mD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

No, budite svjesni da su takve obrve potpuna suprotnost savršeno dotjeranim obrvama koje imamo prilku vidjeti na brojnim djevojkama na društvenim mrežama. Odlučite li se za lions obrve, postići ćete pomalo divlji, razigran slobodan beauty look.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba